Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Σάντερλαντ - Φούλαμ, η διαφορά ποιότητας θα δώσει τη λύση!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 11:17

Σάντερλαντ και Φούλαμ οφείλουν να λύσουν τις διαφορές του στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Κύπελλο Αγγλίας: Σάντερλαντ - Φούλαμ, η διαφορά ποιότητας θα δώσει τη λύση!

*Α' Ματς: Φούλαμ - Σάντερλαντ 1-1

*Επαναληπτικός για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί, αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση τη Λιντς. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ (φάση ομίλων) της επόμενης σεζόν.

Σάντερλαντ

Εκμεταλλεύτηκε το ροτέισον της Φούλαμ και κατάφερε δίκαια να πάρει το 1-1 από το Λονδίνο και τώρα θα προσπαθήσει για την υπέρβαση μπροστά στον κόσμο της. Στην Τσάμπιονσιπ, πάλι στο Λονδίνο, πήρε το 1-1 από τη Μίλγουολ, ένα καλό αποτέλεσμα σε δύσκολη έδρα, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Μόμπρεϊ που τόνισε ότι με βάση την εικόνα της αναμέτρησης και τη δυναμική του αντιπάλου, ο βαθμός ήταν σημαντικός. Υπάρχει γενικότερα αισιοδοξία στην ομάδα για ένα ευχάριστο μέλλον. Απόψε ειδικότερα δεν είναι το φαβορί, άρα μπορεί να παίξει με λιγότερο άγχος και πίεση προσπαθώντας να κάνει τη ζημιά.

Αγωνιστικά νέα

Tραυματίστηκε στο εν λόγω ματς ο μπακ Κίρκιν και χάνει το αποψινό. Από εκεί και πέρα συνεχίζουν τραυματίες ο μπακ Γκουτς, ο φορ Στιούαρτ, ο μεσοαμυντικός Έβανς και ο μεσοεπιθετικός Έμπλετον. Εξέτισε και επανέρχεται ο στόπερ Ο' Νιν.

Φούλαμ

Δεν βγήκαν σε καλό οι αλλαγές του Σίλβα στο πρώτο ματς, αφού «κόλλησε» στο 1-1 με τη Σάντερλαντ και έτσι θα πρέπει να βάλει ένα ακόμη ματς στο απαιτητικό και συνεχόμενο πρόγραμμα. Στην Πρέμιερ συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στην όγδοη θέση και διεκδικεί επάξια ένα εισιτήριο για ευρωπαϊκή διοργάνωση, στόχος της να δείξει διάρκεια μέχρι το φινάλε. Στο τελευταίο στάθηκε εξαιρετικά στο λονδρέζικο ντέρμπι εκτός κόντρα στην προβληματική Τσέλσι και πήρε απόλυτα δίκαια το 0-0, αφού έδειξε προσηλωμένη στον στόχο από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Τήρησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή οι παίκτες και άπαντες δικαιώθηκαν. Αν θέλει να προκριθεί σήμερα και επιβεβαιώσει τη ταμπέλα του φαβορί, θα πρέπει να αποφύγει μια ίδια εμφάνιση με αυτή του πρώτου ματς.

Αγωνιστικά νέα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, δεν θα βρίσκεται απόψε στον πάγκο αφού αποβλήθηκε στο ματς με την Τσέλσι. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο οι νεοφερμένοι ακραίοι μπακ Σέντρικ, Λούκιτς και ο στόπερ Ντάφι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.4 3.3 2.1 1.75 1.95 1.25 3.5 1.77 1.94 1.71 1.3 1.31
Σάντερλαντ - Φούλαμ / Εκτίμηση

Ίσως ένα αμφίτερμα να ήταν το ιδανικό ξανά σε αυτή την αναμέτρηση. Όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων δεν μου αφήνει περιθώρια να απομακρυνθώ από το διπλό. 2 (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr