Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ελκυστικό το αμφίτερμα!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 10:29

Πρώτος μεγάλος ημιτελικός, όπου θα δούμε αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. 

Kύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ελκυστικό το αμφίτερμα!

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Ολυμπιακού. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισορροπίας τερμάτων μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα κερδίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

09/02/2023, (20:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 855

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1HD

ΑΕΚ

Πάει ξεκούραστη στον πρώτο ημιτελικό, καθώς το παιχνίδι στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο δεν έγινε ποτέ. Και ο λόγος ποιος άλλος, το ύψος των δοκαριών στις εστίες του γηπέδου. Τραγελαφικά πράγματα για τα ελληνικά δρόμενα τα οποία θα πάρουν την άγουσα των δικαστηρίων όπου και θα λυθούν εκεί. Έτσι έχασε προς το παρών τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου ο Παναθηναϊκός την προσπέρασε ξανά χάρη στη νίκη του. Στο τελευταίο της ματς, επικράτησε 3-0 του Άρη στην «OPAP Arena», που ήταν η 11η νίκη της σε ισάριθμα ματς σε SL και Κύπελλο στο νέο της γήπεδο. Πρώτη φορά θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο νέο γήπεδο. Η παράδοση στο κύπελλο απέναντί του δεν είναι τόσο καλή τα τελευταία χρόνια, αφού τελευταία επιτυχία ήταν το 2018.

Αγωνιστικά νέα

Έμειναν εκτός αποστολής οι αμυντικοί Ρότα, Μουκουντί και ο μέσος Γιόνσον, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα

Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί – Αμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Γκαρσία

Ολυμπιακός

Σε ακόμα ένα φετινό ντέρμπι δεν μπόρεσε να κερδίσει, έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Ίσως το 0-0 να είναι και καλό αποτέλεσμα βάση εικόνας, όπου μπορούσε και να χάσει κιόλας. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν βοήθησε καμία από τις δύο, αλλά παραμένουν κοντά στις πρωτοπόρες. Επέκτεινε το αήττητο στα 17 ματς εντός συνόρων (11-6-0 σε SL και Κύπελλο), όμως δεν μπόρεσε να πλησιάσει την κορυφή. Φυσικά και το κύπελλο είναι βασικός στόχος και θέλει να το κατακτήσει. Αυτοπεποίθηση που πάντως ενισχύεται για τους φιλοξενούμενους βάσει της πρόσφατης παράδοσης που συντηρούν κόντρα στην ΑΕΚ, όντας αήττητοι κόντρα στην Ένωση την τελευταία πενταετία, σε 16 διαδοχικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αγωνιστικά νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μίτσελ, θέτοντας εκτός επίσημα μονάχα τους Σισέ, Μαρσέλο και ανακοινώνοντας πως ο Τζολάκης θα ξεκινήσει βασικός. Πάντως, οι Χουάνγκ και Χάμες αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή τους πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα

Τζολάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Σαμασέκου, Εμβιλά – Κανός, Μπιέλ, Μασούρας – Μπακαμπού

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 3.15 3.45 1.58 2.27 1.2 4.15 1.94 1.77 1.32 1.35 1.61
ΑΕΚ - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Σπουδαίο παιχνίδι με δύο πολύ καλές ομάδες. Λόγω ποιότητας και μόνο θα κινηθώ με το αμφίτερμα, γιατί στα μάτια μου δεν αξίζει ο άσος σε αυτές τις τιμές. Goal/goal (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.