Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - ΠΑΟΚ, στον αέρα το παιχνίδι για τη διεξαγωγή του!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 10:49

Ο έτερος ημιτελικός σήμερα, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί φυσικά. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα, γιατί έχει και στο μυαλό του το πρωτάθλημα. 

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - ΠΑΟΚ, στον αέρα το παιχνίδι για τη διεξαγωγή του!

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του ΠΑΟΚ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισορροπίας τερμάτων μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα κερδίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

09/02/2023, (18:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 850

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη Λαμία.

Λαμία

Η Λαμία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Λεωφόρο, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, Έμεινε τελικά πίσω στο σκορ και μετά την αποβολή, τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο. Το τελικό σκορ έγραψε 2-0. Ευθύνες στον διαιτητή έριξε ο κόουτς Παντελίδης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται υπό έντονη πίεση, με το όνομα του Δημήτρη Σπανού (αποχώρησε πρόσφατα από τον Ιωνικό) να ακούγεται ως αντικαταστάτης (φούντωσαν τα σενάρια με την παρουσία του στις εξέδρες της Λεωφόρου). Αισίως η Λαμία συμπλήρωσε 15 αγωνιστικές χωρίς νίκη (1 έχει όλη κι όλη στο πρωτάθλημα) και έτσι, νομοτελειακά, βρέθηκε ξανά στον πάτο της κατάταξης. Στο κύπελλο στάθηκε αρκετά τυχερή με βατό πρόγραμμα, και έτσι έφτασε μέχρι εδώ. Τρίτη της φορά στα ημιτελικά, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να πάει τελικό.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο Στάνκο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μαρτίνεθ, εκτός και οι Μπεχαράνο, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Τσούκαλος.

Πιθανή ενδεκάδα

Γκαραβέλης – Σιμόν, Κορνέζος, Πάβλοβετς, Αμπάντα – Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες – Ρόμανιτς, Βέργος, Τσιλούλης

ΠΑΟΚ

Προσπάθησε, απείλησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Έτσι κόλλησε στο 0-0 και μοιράστηκε βαθμούς με τους Πειραιώτες. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία του «δικέφαλου» στα 15 τελευταία, χωρίς ήττα παιχνίδια του σε πρωτάθλημα (8-3-0) και Κύπελλο (3-1-0), έχοντας σε αυτό το διάστημα δεχτεί μόλις 4 γκολ σε τρεις αναμετρήσεις. Πολλά παράπονα από τον προπονητής της ομάδας που τα έβαλε με μερικούς παίκτες. 8η σερί φορά στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδος, και θέλει να πάει για 6 φορά στον τελικό. Του αρέσει η συγκεκριμένη διοργάνωση και φυσικά στοχεύει σε αυτή.

Αγωνιστικά νέα

Δεν ταξίδεψε για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι της Κυριακής ο Κουλιεράκης, όπως και ο Τάισον. Από εκεί και πέρα γνωστά τα προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες – Ντάντας, Σβαμπ – Νάρεϊ, Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ – Τόμας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.25 4.5 1.37 1.7 2.08 1.24 3.75 2.35 1.52 2.87 1.19 1.07
Λαμία - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ το απόλυτο φαβορί όπως είναι λογικό. Ωραίο το διπλό και over 1,5 κοντά στον διπλασιασμό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.