Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Δοκιμασία για Αγιαξ

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 10:51

Η εξόρμηση του Αίαντα στην έδρα της εξαιρετικής φέτος Τβέντε ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της φάσης των “16”.

Κύπελλο Ολλανδίας: Δοκιμασία για Αγιαξ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοί αγώνες για την φάση των “16”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρωτάθλημα 14/1: Άγιαξ – Τβέντε 0-0.

ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ

Η Τβέντε παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη και φέτος και δείχνει ικανή να… αναστατώσει τους “μεγάλους” της χώρας στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή επέστρεψε με τον βαθμό απο την έδρα της Γκρόνινγκεν (1-1) και “τρέχει” πλέον ένα αήττητο 11 αγωνιστικών που την διατηρεί σταθερά στην πρώτη πεντάδα. Αντιμετώπισε τον Αγιαξ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα πριν τρεις εβδομάδες (0-0, 14/1).

Επιτέλους χαμόγελα στο Αμστερνταμ καθώς ο Αγιαξ αρχίζει να επιδεικνύει τις πραγματικές του δυνατότητες. Η απομάκρυνση του Αλφρερντ Σρούντερ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Τζόνι Χέιτινχα βελτίωσε την εικόνα του καθώς έκτοτε μετρά δύο επιβλητικές νίκες όπου σημείωσε εννέα γκολ και ανέκτησε κάποια απο την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ματς καθώς η Τβέντε παρουσιάζεται εξαιρετική φέτος ενώ ο Αγιαξ βρήκε και πάλι ρυθμό. Ο Αίας μπορεί να αποδείξει την βελτίωση του και το διπλό στο 2.10 έχει τύχη.

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Αλλαγή κλίματος στη Ντεν Χάαγκ που παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και χωρίς άγχος θα ψάξει την υπέρβαση στο κύπελλο. Συμμαζεύτηκε μετά την έλευση του πολύπειρου Ντικ Αντβοκαατ στον πάγκο καθώς “τρέχει” ένα εξαιρετικό 4-2-0 στο 2023 σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή επικράτησε δύσκολα 2-1 της Μπρέντα και αποκτά ελπίδες για μια θέση στα πλέι οφ. Εκτός ο βασικός φορ και πρώτος σκόρερ Βερχέιντ.

Το κύπελλο αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τη Γκο Αχέντ Ιγκλς να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Η σεζόν κυλά θετικά άλλωστε στο πρωτάθλημα όπου παρά το προβληματικό ξεκίνημα, έχει χτίσει διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο ματς επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια της Ναϊμέγκεν (2-0) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά απο τέσσερις αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχει τον πρώτο λόγο αλλά η Ντεν Χααγκ παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον πολύπειρο Αντβοκαατ στον πάγκο. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα (1.70) και θα περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr