Ποδόσφαιρο

Α’ Πορτογαλίας: Εστορίλ – Μποαβίστα, αξία στο αουτσάιντερ!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 11:15

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με απουσίες και η ανεβασμένη Μποαβίστα μπορεί να μείνει όρθια στο “António Coimbra da Mota”.

Α’ Πορτογαλίας: Εστορίλ – Μποαβίστα, αξία στο αουτσάιντερ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Εστορίλ – Μποαβίστα.

Εξ αναβολής αναμέτρηση 14ης αγωνιστικής.
20:00, Cosmote Sport 7 HD

Εστορίλ

Η Εστορίλ υποδέχεται την Μποαβίστα σε εξ’ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής που δεν είχε γίνει λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου. Σε αποκαρδιωτική κατάσταση, προέρχεται από ήττα στο σπίτι της από την Γκιμαράες και κατρακυλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή ήταν η έκτη ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία, εχει μόνο ένα τρίποντο εδώ και οκτώ αγωνιστικές και μοιραία αποκτά ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Μετρά πέντε σερί ΝG και under γκολ, συνολικά δώδεκα ΝG και under στα 14 τελευταία ματς.
Χωρίς τους “νέους”
Με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι πέντε χειμερινές προσθήκες και μοιραία αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Γνωστή απουσία ο μέσος Γκαμπόα.

Πιθανή σύνθεση: Φιγκέιρα – Σάντος, Μεξέρ, Βιτάλ, Ζοαζίνιο – Ντιαγέ, Ζεράλντες, Καρβάλιο – Γκουβέια, Μαρτίνς, Κασιάν

Μποαβίστα


Η Μποαβίστα πάλεψε και έφυγε με τον έβαθμό από την έδρα της Σάντα Κλάρα, όπου προηγήθηκε δις μάλιστα για να δεχτεί την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Εντός στόχων, για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο “τρέχει” ένα αήττητο τριών αγωνιστικών και η… όρεξη ανοίγει. Των άκρων τα παιχνίδια της: έχει τρία under και τρία over 3.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς!
Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός μέσος Πέρες, αλλά δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Ενιαμάτσι. Ανέτοιμος ο επιθετικός Πενιαράντα (επ.), σταθερά εκτός ο Φιλίπε Φερέιρα (αμ.).

Πιθανή σύνθεση: Μπρακάλι – Μαλέιρο, Σάσο, Αμπασκάλ, Μάνγκας– Μάσα, Μακουτά – Λουρέντσο, Βούκοτιτς, Μάνγκας – Νίτζε

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.8 2.95 2.6 1.5 2.4 1.16 4.5 1.98 1.7 1.44 1.34 1.41
Εστορίλ - Μποαβίστα / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, ενώ η Εστορίλ θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες. Ρίσκο με το διπλό (2.77), που με το συνετό dnb προσφέρεται στο 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr