Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ρεάλ Μαδρίτης - Αλ Χιλάλ, πιθανό το αμφίτερμα!

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 10:45

Ο μεγάλος τελικός το Παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων έφτασε, και φυσικά μια ομάδα είναι πολύ γνώριμη σε αυτές τις καταστάσεις. 

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ρεάλ Μαδρίτης - Αλ Χιλάλ, πιθανό το αμφίτερμα!

11/02/2023, (21:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 671

«Μονός» μεγάλος τελικός. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν δεν προκύψει εκ νέου νικητής, η διαδικασία των πέναλτι. Σε ουδέτερο στο Μαρόκο.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ανώτερη, επικράτησε 4-1 στον ημιτελικό της Τετάρτης, παρά τη σθεναρή αντίσταση της Αλ Άχλι από την Αίγυπτο. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ σε κομβικά σημεία, στο φινάλε του πρώτου και την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, και σκόραρε άλλες δύο φορές στις καθυστερήσεις, στο 92’ και το 98’. Βινίσιους, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο και ο νεαρός Αρίμπας ήταν οι σκόρερ. Η Ρεάλ θέλει τον τίτλο, ο Αντσελότι το είπε όσο πιο καθαρά γινόταν εδώ και μέρες. Η αίσθηση πάντως είναι ότι ο δεύτερος κύκλος του Ιταλού στη Μαδρίτη βαδίζει προς το τέλος του. Η ομοσπονδία της Βραζιλίας φέρεται να τον έχει προσεγγίσει, ο Αντσελότι το σκέφτεται και η απόφαση θα παρθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Ιούνιο (υπήρξε πάντως μια αρχική διάψευση). «Είπα στους παίκτες μου να απολαύσουν το ματς και -όπως πάντα- στόχος μας είναι το τρόπαιο», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Η Ρεάλ μετρά 4/4 κατακτήσεις στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα

Μιλιτάο και Μπενζεμά ενσωματώθηκαν στην αποστολή ενώ έχασαν το προηγούμενο ματς. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά, ο αριστερός μπακ Μεντί, ο δεξιός μπακ Λούκας Βάθκεθ και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Εντέν Αζάρ.

Πιθανή ενδεκάδα

Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Μόντριτς, Τσουαμενί, Βαλβέρδε – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Αλ Χιλάλ

Αξιοποίησε την κάθε ευκαιρία που βρήκε στον ημιτελικό με τη Φλαμένγκο και πανηγύρισε τη νίκη με 3-2, γράφοντας ιστορία. Μετά τη λήξη ο Πρίγκιπας έδωσε πριμ 250.000 ευρώ σε κάθε παίκτη και υποσχέθηκε ανάλογο ποσό σε περίπτωση που ολοκληρώσουν το «θαύμα». Έγινε η πρώτη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που φτάνει μέχρι εδώ και όλα αυτά ενώ της έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών. «Έχουμε κερδίσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να είναι μεγάλες οι φιλοδοξίες μας», σχολίασε ο κόουτς Ραμόν Ντίαζ. Προηγουμένως είχε αφήσει εκτός την Καζαμπλάνκα για την προημιτελική φάση.

Αγωνιστικά νέα

Δεν προπονήθηκαν ο πολύτιμος Αλ Νταουσάρι, ο μέσος Κουεγιάρ και ο εξτρέμ Καρίγιο για λόγους ξεκούρασης. Εξέτισε από την τιμωρία του ο πολύτιμος μέσος Κάνο. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού ο ηγετικός μέσος Αλ Φαράτζ, ο αμυντικός Αλ Γιαμί, ο μπακ Αλ Μπουράικ, ο μέσος Αλ Μαλκί και ο μπακ/χαφ Αλ Σαχράνι.

Πιθανή ενδεκάδα

Maiouf- Hamid, Hyun-Soo, Albulayhi, Al-Dawsari- Cuéllar, Salem Al-Dawsari, Kanoo- Michael, Ighalo, Marega

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.19 6.5 12.5 2.75 1.4 1.74 1.98 1.88 1.81 1.03 1.11 4.5
Ρεάλ Μαδρίτης - Αλ Χιλάλ / Εκτίμηση

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι Σαουδάραβες θα το παλέψουν όπως έκαναν και με τη Φλαμένγκο. Goal/goal (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr