Ποδόσφαιρο

Super League: Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, επιτακτική ανάγκη η νίκη!

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 10:35

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο, και το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. 

Super League: Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, επιτακτική ανάγκη η νίκη!

13/02/2023, (21:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 653

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που τον ήθελε να αγωνίζεται πρώτα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και ακολούθως στην «Αγιά Σοφιά» με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Και στα δύο αγνόησε τη νίκη. Ειδικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ κατέληξε σε τραγωδία. Βαριά ήττα με 3-0 και ουσιαστικά είναι με το ενάμησι πόδι εκτός τελικού. Προφανώς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει ευκαιρία για ροτέισον από τον κόουτς Μίτσελ. Δεν υπάρχει πάντως περιθώριο για γκέλα στην κούρσα για τον τίτλο, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Αξιόπιστος στην άμυνα, δύο γκολ παθητικό σε επτά ματς.

Αγωνιστικά νέα

Γυρίζουν στην αποστολή οι Χάμες, Κανός, Μασούρας, αποκλείστηκαν οι Ντόη, Βρουσάι, Μπιέλ και οι Μαρσέλο, Σισέ. Εκτός και ο Ρέαμπτσιουκ.

Πιθανή ενδεκάδα

Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Μπα, Ραμόν – Χουάνγκ, Εμβιλά – Γκ. Ροντρίγκες, Χάμες Ροντρίγκες, Μασούρας – Μπακαμπού

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έπαιζε τα ρέστα του στο ματς με τον Αστέρα στην κούρσα για μια θέση στα πλέι οφ, αλλά υστέρησε στην τελική πάσα και προσπάθεια και περιορίστηκε στην ισοπαλία που τον αφήνει πίσω, αφού απομένουν πέντε αγωνιστικές για το πέρας της κανονικής περιόδου. Τα ατρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για την ομάδα από το Αγρίνιο. Η εικόνα των φιλοξενούμενων όσο και το εναπομείναν πρόγραμμά τους, ρεαλιστικά δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια για όνειρα πλέι οφ.

Αγωνιστικά νέα

Απέκτησε τον γκολκίπερ Γκρατερόλ, ο οποίος ντεμπουτάρει στην αποστολή. Σε αυτήν επιστρέφουν οι Αποστολάκης, Νταγκό που αποθεραπεύτηκαν, όμως έμειναν εκτός ο βασικός κίπερ Ανέστης, ο Μαλής, που τραυματίστηκε κόντρα στον Αστέρα, ο μπακ Μπακάκης, ο τιμωρημένος εξτρέμ Σενγκέλια και από τεχνικής επιλογής ο νεοφερμένος επιθετικός Βοΐλης.

Πιθανή ενδεκάδα

Στεργιάκης – Λιάβας, Λάρσον, Στάγιτς, Χουχούμης – Ντουάρτε, Μλάντεν, Κολοβός – Ντίας, Καρέλης, Μόρσεϊ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.18 6.75 16 2.25 1.6 1.47 2.55 2.37 1.51 1.03 1.12 4.5
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός / Εκτίμηση

Εννοείται πως μια νίκη θα εξισορροπήσει την ατμόσφαιρα στις τάξεις του Ολυμπιακού, και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός σήμερα. Οι αποδόσεις στα τάρταρα, οπότε πάμε με κάποιο ειδικό.

1. 1/1 & over 1,5 (1.75)

2. Nα σκοράρει ο Μπακαμπού (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.