Ποδόσφαιρο

Champions League: Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα, το πρώτο βήμα στο 1.82!

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 10:48

Οι πιο έμπειροι φιλοξενούμενοι μπορούν να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση απο το πρώτο ματς.

Champions League: Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα, το πρώτο βήμα στο 1.82!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”, η ρεβάνς 7/3.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ είχε ονειρική πορεία στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων με ιστορικό τρια στα τρία, ωστόσο τελείωσε με 0-2-1 και έχασε την πρωτιά από την Πόρτο. Πρώτη πρόκριση στα νοκ άουτ έπειτα από εννέα αποτυχημένες απόπειρες αλλά έκτοτε όλα άλλαξαν! Στο πρωτάθλημα πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική καθώς έχει μία νίκη (1-7-2) στα τελευταία 10 και βρίσκεται στο «-20» από την κορυφή ενώ αποκλείστηκε και από το κύπελλο! Από τον Δεκέμβρη προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και πορεύεται με τον Σκοτ Πάρκερ χωρίς πάντως να πείθει και πάλι με τις εμφανίσεις της. Στο τελευταίο ματς έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν. Εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πρόσφατο 3-6-10 στον θεσμό, αλλά και 3-1-2 όταν υποδέχεται ομάδες από την Πορτογαλία (συνετρίβη με 4-0 από την Πόρτο στον όμιλο). Συνολικά, έχει 5-1-6 με ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Συν και πλην
Δεν τα κατάφερε ο βασικός εξτρέμ Ολσεν (ε. 5/1, 18/7), διαθέσιμος αντιθέτως ο φορ Χουτγκλά (ε. 6/2, 22/8), που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αλλάζει συνταγή ο Πάρκερ, επιμένει σε σχηματισμό με τέσσερις αμυντικούς.

Πιθανή σύνθεση: Μινιολέ – Μάτα, Χέντρι, Μέχελε, Μέιερ – Ριτς, Βανάκεν, Ονιεντίκα – Μπουκανάν, Γιάρεμτσουκ (Γιούτγκλα), Λανχ

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα εντυπωσίασε στον όμιλο, έμεινε αήττητη σε έξι ματς, είχε φαινομενικά την τέλεια ισοβαθμία στην 1η θέση με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν μάλιστα καλύτερη στα εκτός έδρας γκολ και άφησε 2η τη γαλλική ομάδα. Κομβικό το 1-6 στο Ισραήλ για την τελευταία αγωνιστική (1-3 έως το 73'!). Στο 12-5-4 με ομάδες από το Βέλγιο. Δεύτερη διαδοχική πρόκριση στους «16», πέρυσι «πήρε το κεφάλι» της Μπαρτσελόνα και φέτος της Γιουβέντους! Την Πέμπτη έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο με θύτη την Μπράγκα, τη μοναδική ομάδα που έχει νικήσει στο πρωτάθλημα τους «αετούς». Το «+5» από τον ανταγωνισμό της επιτρέπει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της στην Πορτογαλία. Στο 4-3-4 επί βελγικού εδάφους, έχει τέσσερις προκρίσεις με «Βέλγους» σε επτά ζευγαρώματα.

Πανέτοιμη
Προ δύο εβδομάδων είχε τέσσερις παίκτες στο απουσιολόγιο, ωστόσο άπαντες επανήλθαν στο 100% και το τεχνικό τιμ έχει «ευχάριστο πονοκέφαλο» αναφορικά με τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού μπακ Ρίστιτς.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος – Μπα, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Τσικίνιο, Φλορεντίνο – Αουρσνες, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο – Ράμος

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 3.5 1.84 1.74 2.02 1.25 3.6 1.84 1.85 1.95 1.28 1.22
Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν στην φάση των ομίλων αλλά έκτοτε πολλά άλλαξαν. Η Μπενφίκα συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και εντός συνόρων και περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των γηπεδούχων και να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Έχει τύχη το διπλό στο 1.82.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr