Ποδόσφαιρο

Europa League: Γιουβέντους – Ναντ, “σωσίβιο” στο 1.95!

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 11:15

Οι “μπιανκονέρι” θέλουν να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής και οι… μονότονοι φέτος φιλοξενούμενοι, δεν δείχνουν ικανοί να τους προβληματίσουν.

Europa League: Γιουβέντους – Ναντ, “σωσίβιο” στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Ναντ στα πλέι οφ του Europa League.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Europa League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς 23/2.
22:00, Cosmote Sport 2

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους τα… βρήκε σκούρα από Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν ενώ χρειάστηκε την διαφορά τερμάτων για να… σώσει την 3η θέση με μόλις τρεις βαθμούς (ιστορικό χαμηλό) από την Μακάμπι Χάιφα. Η βαριά τιμωρία με αφαίρεση βαθμών της έφερε… μπελάδες στο πρωτάθλημα, προέρχεται πάντως από δύο σερί νίκες και παλεύει πλέον να σώσει ότι σώζεται, προερχόμενη απο δύσκολο αλλά δίκαιο 1-0 επί της Φιορεντίνα!Μετρά 12 προκρίσεις σε 13 διπλούς αγώνες με γαλλικές ομάδες, έχει ηττηθεί μόνο από την Παρί στα 16 τελευταία εντός έδρας.

“Το Europa League γίνεται σημαντικός στόχος ως... πύλη για το Champions League της επόμενης σεζόν» παραδέχτηκε ο Αλέγκρι. «Θέλουμε να περάσουμε από τα νοκ άουτ για να φτάσουμε στους 16 και μετά να πάμε μέχρι το τέλος. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις γαλλικές ομάδες. Αυτό το παιχνίδι παίζεται σε 180 λεπτά, θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να πάμε στη Γαλλία με ένα καλό πλεονέκτημα».

Με Μπονούτσι
Διαθέσιμος μετά απο καιρό ο ηγετικός στόπερ Μπονούτσι, επιστρέφει και ο πολύτιμος Κουαδράδο, αν και αμφότεροι αναμένεται να μείνουν στον πάγκο. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος φορ Μίλικ, εκτός και ο πολύτιμος μέσος Μιρέτι. Μακροχρόνια απουσιάζει ο μέσος Πογκμπά.

Πιθανή σύνθεση: Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο – Ντε Σίλιο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς

Ναντ

Η Ναντ ήταν προβληματική στον όμιλο, αλλά «έκλεισε» το γκρουπ με δύο στα δύο και κατάφερε να… προλάβει την 2η θέση στην επιστροφή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 21 χρόνια! ση στην επιστροφή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 21 χρόνια! Στην μετριότητα εντός συνόρων, στο τελευταίο ματς επικράτησε δύσκολα της Λοριάν (1-0) και για πρώτη φορά φέτος μετρά δύο κολλητές νίκες, έχοντας χάσει έδαφος πάντως από τις ευρωπαϊκές θέσεις.Σε ιταλικό έδαφος μετρά 1-3-2, μετρά 5/5 αποκλεισμούς από ιταλικές ομάδες.

Με Σάιμον
Η επιστροφή του βασικού επιθετικού Σάιμον το μοναδικό καλό νέο, αντιθέτως έμεινε εκτός ο χρήσιμος επιθετικός Γκαναγκό για σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος μέσος Μερλιν, εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο αμυντικός Χατζάμ.

Πιθανή σύνθεση:Λαφόντ – Σαντόνζ, Καστελετό, Ζιροτό, Τραορέ – Σισοκό, Μουτουσαμί, Σιριβέγια – Μπλας, Μολέ – Μοχάμεντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.5 10.75 1.84 1.91 1.28 3.4 2.37 1.51 1.05 1.19 3.45
Γιουβέντους - Ναντ / Εκτίμηση

Το Europa League αποτελεί “σωσίβιο” πλέον για την Γιουβέντους όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός των “μπιανκονέρι”. Η Ναντ κινείται στην μετριότητα φέτος και δεν δείχνει πως μπορεί να αμφισβητήσει το φαβορί. Θα συνδυάσουμε τον άσο με under 3,5 στο 1.91.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr