Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής: Ιντεπεντιεντε Ντελ Βάλε - Φλαμένγκο με συνδυασμό του 2,47!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 11:54

Διαβάστε την ανάλυση και την πρόταση για τον πρώτο τελικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα

Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής: Ιντεπεντιεντε Ντελ Βάλε - Φλαμένγκο με συνδυασμό του 2,47!

Το Recopa Sudamericana ή αλλιώς το Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής έχει σήμερα Τρίτη (21/2) στο κουπόνι το Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε-Φλαμένγκο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει ώρα Ελλάδας στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Είναι ο πρώτος τελικός και την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ρεβάνς στην έδρα της Φλαμένγκο. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, μετά και το δεύτερο ματς, θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ξανά για τον ίδιο θεσμό και το 2020. Ξανά το πρώτο ματς έγινε στην έδρα της Ιντεπεντιέντε που έληξε 2-2. Στη ρεβάν Η Φλαμένγκο επικράτησε 3-0 και πήρε τον τίτλο.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε συμμετέχει ως η κάτοχος του Σουνταμερικάνα. Νίκησε 2-0 τη Σάο Πάολο στον τελικό. Το κατέκτησε και το 2019 ενώ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα του Ισημερινού.

Το 2020 αντιμετώπισε ξανά την Φλαμένγκο σε ομίλους του Λιμπερταδόρες και νίκησε 5-0 εντός, αλλά ηττήθηκε 4-0 εκτός.

Ο Αργεντινός Μάρτιν Ανσέλμι που την οδήγησε πέρσι στην επιτυχία παραμένει στον πάγκο της. Στις 10 του μήνα νίκησε 3-0 την Αούκας στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισηερινού.

Εδρεύει στα 2.500 μέτρα πάνω από την θάλασσα που είναι συν. Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Ο μέσος Αλσιβάρ και ο επιθετικός Όγιος στις καλές μεταγραφές της.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο μετέχει ως η κάτοχος του Λιμπερταδόρες. Νίκησε πέρσι 1-0 την Ατλέτικο Παραναένσε στον βραζιλιάνικο εμφύλιο του τελικού.

θέλει να επαναλάβει με την Ντελ Βάλε αυτό που έκανε το 2020, έχοντας επίσης εντός την ρεβάνς.
Καλείται να ξεπεράσει την αποτυχία στο πρόσφατο Μουντιάλ συλλόγων όπου ηττήθηκε 3-2 στον ημιτελικό από την Αλ Χιλάλ κι έμεινε απλά με την 3η θέση που πήρε μετά από νίκη 4-2 επί της Αλ Αχλί.

Με 5 νίκες, 4 ήττες έβγαλε τις 10 επισκέψεις στον Ισημερινό.

Το 2022 κατέκτησε και το κύπελλο. Ο πετυχημένος Ντοριβάλ Τζούνιορ αποχώρησε και ανέλαβε ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα.

Οι μπακ Ροντινέι, Ραμόν πήγαν στον Ολυμπιακό. Δυνατές οι μεταγραφές τον Γκέρσον (χαφ), Λούκας (μπακ), Βαρέλα (μπακ). Νίκες έχει στα 3 τελευταία στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ηττήθηκε 4-3 από την Παλμέιρας στο Σούπερ Καπ Βραζιλίας. Εκτός οι Γκέρσον, Μαρίνιο (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.25 3.25 2.1 1.72 2 1.25 3.55 1.78 1.88 1.67 1.28 1.31
Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε - Φλαμένγκο / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο δίνεται βάση τιμών το μεγάλο φαβορί. Και δίκαια καθώς στην παρούσα φάση έχει δώσει πολλά επίσημα παιχνίδια σε σχέση με την αντίπαλο της που έχει μόνο το Σούπερ Καπ Ισημερινού. Ο ρυθμός θα παίξει μεγάλο ρόλο. Από την άλλη η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε είναι δυνατός αντίπαλος, παίζει στην έδρα της και χρειάζεται προσοχή. Καλύτερη πρόταση ο συνδυασμός να βάλουν γκολ και οι δυο και να γίνει over που είναι στο 2,47.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr