Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Με φόντο τον τελικό!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 12:40

Οι πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Τρόφι διεξάγεται απόψε, με αβαντάζ έδρας της Πλίμουθ απέναντι στην Τσέλτεναμ.

Λιγκ Τρόφι: Με φόντο τον τελικό!

Οι ημιτελικοί είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Μετά από δύο απανωτές νίκες με 3-1 η Πλίμουθ κόλλησε σε «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Φλίτγουντ, αποκτώντας συγκάτοικο στην κορυφή της Λιγκ1. Οι «προσκυνητές» δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους απέναντι σε μία καλά οργανωμένη άμυνα, έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο 88’ και υπέπεσαν σε απρόσμενη απώλεια καθώς είχαν προηγηθεί 14 νίκες σε 15 εντός έδρας ματς (όπου κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ)! Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Κούπερ (γκολκίπερ), Σκαρ (αμυντικός, 2 γκολ) και οι μέσοι Γκραντ-Ράντελ.

Από βαριά εντός έδρας ήττα με θύτη την Μπάρνσλεϊ (0-4) έρχεται η Τσέλτεναμ και με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-6) υποχώρησε στην 19η θέση της Λιγκ1, απέχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Κάπως πλασματικό το αποτέλεσμα, με τον αντίπαλο να αποδεικνύεται.. εκνευριστικά εύστοχος, ενώ η ομάδα του Γουέιντ Ελιοτ για ακόμη μία φορά φάνηκε «λίγη» στο δημιουργικό κομμάτι. Over τα επτά από τα δέκα τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Ξεχωρίζει ο Μέι (9 γκολ), εκτός πλάνων ο βασικός στόπερ Φρίστοουν και ο νεοφερμένος επιθετικός Γκούντγουιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή εντός η Πλίμουθ, είναι και εμφανώς πιο ποιοτική από την ντεφορμέ Τσέλτεναμ και θα την εμπιστευτούμε έστω στο 1,55.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr