Ποδόσφαιρο

Europa League: Ναντ - Γιουβέντους, πιο ποιοτική η Γηραιά Κυρία!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 10:25

H Γιουβέντους δεν κατάφερε να καθαρίσει τη πρόκριση στην έδρα της, και σήμερα πρέπει να προσέξει την επικίνδυνη Ναντ. 

Europa League: Ναντ - Γιουβέντους, πιο ποιοτική η Γηραιά Κυρία!

23/02/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 870

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD

Ναντ

Πήρε σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Γιουβέντους παρά τον τίτλο του αουτσάιντερ. Παρότι δεν ήταν καλή στο ματς, ή τουλάχιστον καλύτερη από τη Γιούβε, πάλεψε και έφτασε στην ισοφάριση. Σήμερα αυτή η ισοπαλία της δίνει το δικαίωμα για όνειρα, αφού το σκορ είναι απολύτως ρευστό και εύθραυστο. Στο πρωτάθλημα, γνώρισε την Κυριακή την ήττα 3-1 από τη Λανς, παίζοντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σε απόσταση από την ουρά, αφού έχει διαφορά ασφαλείας 9 βαθμούς.

Αγωνιστικά νέα

Υπολογίζονται παρά τις μικροενοχλήσεις οι βασικοί αμυντικοί Ζιροτό και Καστελετό, αμφίβολος πάντως ο δεύτερος, θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Επέστρεψε από το Καμερούν ο βασικός Γκαναγκό. Παραμένει εκτός ο τραυματίας τον τελευταίο καιρό Μερλέν.

Πιθανή ενδεκάδα

Λαφόντ – Καστελετό, Ζιροτό, Παλουά – Σαντόνζ, Σισοκό, Μουτουσαμί, Κοκό – Μπλας, Μολέ – Γκαναγκό

Γιουβέντους

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στο εντός έδρας ματς με τη Ναντ στοίχισαν ακριβά στη Γιουβέντους, η οποία οφείλει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στη κατάκτηση και παράλληλα στο Champions League. To έχει ξεκαθαρίσει εξάλλου και ο προπονητής της ομάδας Αλέγκρι. «Τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέρνουμε καλά στα νοκ άουτ στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να το αλλάξουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο σε μια «καυτή» έδρα. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Και πρέπει σίγουρα να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο παράτασης» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της «Βέκια Σινιόρα». Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι φιλοξενήθηκε από τη Σπέτσια την Κυριακή και μπορεί να πήρε τη νίκη (2-0) με τους Κεν (32') και Ντι Μαρία (66'), ωστόσο η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Κρατάει φυσικά το αποτέλεσμα και την 3η συνεχόμενη νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο ενίοτε βασικός μέσος Μιρέτι και ο ιδιαίτερα χρήσιμος επιθετικός Μίλικ. Εκτός αποστολής και ο ηγετικός επιθετικός Κιέζα, ο οποίος επί της ουσίας υφίσταται διαχείριση από το τεχνικό τιμ, προερχόμενος από πολύμηνη απουσία. Προπονήθηκε και ο Πογκμπά αλλά δεν έδειξε έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα

Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο – Ντε Σίλιο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία – Κεν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.25 3.6 1.65 1.62 2.15 1.2 4 2.05 1.68 2.08 1.27 1.16
Ναντ - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Σκληροτράχηλη η έδρα της Ναντ, δυνατά εντός τα καναρίνια. Η Γιουβέντους έχει την ποιότητα να πάρει το διπλό και την πρόκριση. Θα πάω σε κάτι πιο safe, 2Χ & over 1,5 (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr