Ποδόσφαιρο

Europa League: Ουνιόν Β. - Αγιαξ, “μάχη” στο 1.95!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 10:47

Οι Βερολινέζοι έβαλαν δύσκολα στους Αμστερντάμερς στο πρώτο ματς και η ρεβάνς αναμένεται εκ νέου οριακή.

Europa League: Ουνιόν Β. - Αγιαξ, “μάχη” στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιον Βερολίνου - Αγιαξ στα πλέι οφ του Europa League.

Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League.
Α’ Αγώνας: Αγιαξ – Ουνιον Β. 0-0
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Cosmote Sport 4

Ουνιόν Βερολίνου

Με τις εντυπώσεις επέστρεψε απο το Αμστερνταμ η Ουνιόν, που είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά συμβιβάστηκε εν τέλει με την ισοπαλία, ούσα η πρώτη γερμανική ομάδα που κράτησε τον Αγιαξ χωρίς γκολ. Η εμφάνιση πιστοποίησε την φετινή δυναμική της, εντυπωσιάζει άλλωστε εντός και εκτός συνόρων και δείχνει ικανή και για το κάτι παραπάνω. Την Κυριακή “κόλλησε” στο 0-0 με την Σάλκε και… κλώτσησε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στη Μπουντεσλίγκα, όπου “τρέχει” ένα εξαιρετικό 5-1-0! Αήττητη στο 2023, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά ματς!

«Ο Άγιαξ είχε μια ταραχώδη περίοδο, αλλά τώρα παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένος. Βρήκε ξανά τη σύνδεση με την κορυφή στην Eredivisie» τόνισε ο Ουρς Φίσερ και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η πρώτη αποστολή που είχε ο Χάιτινχα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδό μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ. Είναι σημαντικό να το ανεβάσουμε λίγο, αν και χρειαζόμαστε και λίγη τύχη. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Επιστροφές
Εξέτισαν και αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι βασικοι Τρίμελ (μεσοαμυντικός) και Χάμπερερ (μεσοεπιθετικός), ενώ δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος μέσος Σέφερ. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντούκχι, ο Φίσερ προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με… θέα την ευρωπαϊκή ρεβάνς.

Πιθανή σύνθεση: Ρένοβ – Ντεκί, Κνόχε, Ντιόγκο Λέιτε – Τρίμελ, Κεντίρα, Ρουσιγιόν – Λαϊντουνί, Χάμπερερ – Μπέκερ, Τζορντάν

Άγιαξ

Ο Αγιαξ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου στο πρώτο ματς και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ρουλι για να αποφύγει τα χειρότερα κόντρα στη καλύτερη Ουνιόν. Οι Αμστερντάμερς παραμένουν πάντως αήττητοι μετά την αλλαγή τεχνικού (5-1-0) και με τον Τζόνι Χέιτινχα στην άκρη του πάγκου ανέκτησαν κάποια απο την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Στο πρωτάθλημα μετρούν 4/4 προερχόμενοι από νίκη επί της Σπάρτα Ρότερνταμ (4-0) που τους… επανέφερε στο κόλπο του τίτλου. Μετρά 10-2 προκρίσεις κόντρα σε γερμανικές ομάδες.

«Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ περισσότερο δυναμισμό. Μπορείς να το κάνεις αυτό με άλλους παίκτες, αλλά και με τους ίδιους παίκτες» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Χέιτινχα που αναφέρθηκε και στην περίπτωση να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι για να υπάρξει νικητής. "Όχι, δεν έχουμε εμπλακεί καθόλου σε αυτό. Καθόλου. Υποθέτω ότι θα αποφασίσουμε αν έρθει η ώρα. Οι τερματοφύλακες θα λάβουν πληροφορίες αν χρειαστεί αλλά εκτιμώ πως δεν θα φθάσουμε σε αυτό το σημείο”,

Πανέτοιμος
Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, διαθέσιμος ο ενίοτε βασικός μπακ Σάντσεζ, ενώ ο κανονικά θα αγωνιστεί ο βασικός μεσοαμυντικός Αλβάρεζ που αποχώρησε λόγω τραυματισμού απο την αναμέτρηση με την Σπάρτα. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού Μπαας (α).

Πιθανή σύνθεση: Ρούλι – Ρενς, Αλβάρες, Τίμπερ, Βάινταλ – Μπέρχαους, Κλάασεν, Τέιλορ – Τάντιτς, Κουντούς, Μπέρχβαϊν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.15 3.2 1.58 2.22 1.2 4 1.88 1.82 1.34 1.34 1.58
Ουνιόν Βερολίνου - Άγιαξ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η “σφιχτή” Ουνιόν έβαλε δύσκολα στον Αγιαξ στον πρώτο αγώνα και οι μπουκ περιμένουν μια απο τα… ίδια, με το under να προσφέρεται σε τιμές γκραν φαβορί. Αυτή την φορά εκτιμούμε πως θα υπάρξει πάντως σκορ και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr