Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα - Σάλτσμπουργκ, τους αδικεί το πρώτο παιχνίδι!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 11:07

H Ρόμα καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στην έδρα της, μετά την ήττα στην Αυστρία. 

Europa League: Ρόμα - Σάλτσμπουργκ, τους αδικεί το πρώτο παιχνίδι!

23/02/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 878

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD

Ρόμα

Το εκτός έδρας ματς με τη Σάλτσμπουργκ την περασμένη Πέμπτη τη βρήκε σε θέση φαβορί και βάσει εμφάνισης, θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει. Αμύνθηκε άριστα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ενώ άγγιξε το γκολ σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, με το χαμένο τετ α τετ του Έιμπραχαμ (43') και τα δοκάρια των Κριστάντε (73') και Μπελότι (81'). Εν τέλει, όχι μόνο δεν πήρε το 0-0, αλλά στο 88' πλήρωσε με το εις βάρος της 1-0 μία ομαδική αμυντική αδράνεια. Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη στη Σέριε Α, και αυτή με μηδέν παθητικό, το 1-0 επί της Βερόνα το βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα κυνηγάει με αξιώσεις την 4άδα. Στο μεταξύ, ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Ρόμα για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της και την επόμενη σεζόν λέγοντας πως ό,τι έχει να πει, θα το πει στο τέλος της χρονιάς. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο χαφ Νταρμπόε. Ευχάριστα τα αγωνιστικά νέα, καθώς επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός και αρχηγός Πελεγκρίνι που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βερόνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιμπάλα που προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Ο φορ Έϊμπραχαμ που αποχώρησε τραυματίας στο 15’ την Κυριακή θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι ο Μουρίνιο θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς, Ελ Σααράουι – Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ

Σάλτσμπουργκ

Η αμυντική προσέγγιση που διάλεξε ο Ματίας Χάισλε λειτούργησε άψογα, και όχι απλά δεν δέχθηκε γκολ αλλά έκλεψε και τη νίκη στο τέλος. Προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με τη Ρόμα, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και άπαντες θεωρούν πως μπορούν να κατορθώσουν την υπέρβαση. «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας, είμαστε προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε» είπε ο κόουτς της ομάδας. Τι κι αν παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην έδρα της ίσως πιο φορμαρισμένης ομάδας της Αυστρίας, της Βάτενς, την περασμένη Κυριακή, πέρασε νικηφόρα με 3-1. Δεν άλλαξε γι’ ακόμα μία αγωνιστική κάτι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, διατηρείται στην κορυφή και στο +6 από τη Στουρμ Γκρατς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Πάβλοβιτς. Εκτός ο σημαντικός επιθετικός Φερνάντο.

Πιθανή ενδεκάδα

Κεν – Ντέντιτς, Σολέ, Μπερνάντο, Ούλμερ – Καπάλντο, Γκουρνά-Ντουά, Σάιβαλντ – Σούτσιτς – Ανταμού, Οκαφόρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.7 6 1.7 2.02 1.22 3.85 2.05 1.68 1.15 1.24 2.22
Ρόμα - Σάλτσμπουργκ / Εκτίμηση

Χωρίς πολλά πολλά πάμε με τον απλό άσο. Εξάλλου είναι σε καλή απόδοση για στήριγμα και η Ρόμα έχει την ποιότητα να φτάσει σε αυτόν. 1 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr