Ποδόσφαιρο

Europa League: Αϊντχόφεν – Σεβίλλη, ξανά με γκολ!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 11:13

Το έργο της PSV φαντάζει κάτι παραπάνω απο δύσκολο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και θα προτιμήσουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Europa League: Αϊντχόφεν – Σεβίλλη, ξανά με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Σεβίλλη στα πλέι οφ του Europa League.

Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League.
Α’ Αγώνας: Σεβίλλη – Αϊντχόφεν 3-0
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Αϊντχόφεν με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
19:45, Cosmote Sport 2

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν απείλησε πρώτη, αλλά κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ της Σεβίλλης, ενώ στο 3-0 είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει κάποιες ελπίδες για την ανατροπή. Η αποστολή της φαντάζει πλέον κάτι παραπάνω απο δύσκολη, ούσα μάλιστα προβληματική μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την παραχώρηση του ηγετικού Χάκπο. Στο τελευταίο ματς περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ουτρέχτη, μετρά 2-1-2 στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά τέσσερις σερί αποκλεισμούς από ισπανικές ομάδες σε διπλούς αγώνες.

“Θέλουμε να ασκήσουμε πίεση στη Σεβίλλη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή " τόνισε ο φαν Νιστελρόι που έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω ίωσης αλλά επιστρέφει στον πάγκο. "Η επιστροφή στο επίπεδο είναι αυτό που αποκαλώ ανάπτυξη. Ειδικά με πέντε έως έξι νεαρούς παίκτες, που είναι μεταξύ 19 και 23 ετών. Τα λάθη τιμωρούνται αμέσως σε αυτό το επίπεδο. Αυτό είναι απογοητευτικό και απογοητευτικό, αλλά πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις” υπογράμμισε με παιδαγωγική διάθεση.

Με απουσίες και Σανγκαρέ!
Ο βασικός μέσος Σανγκαρέ έχασε το τελευταίο ματς λόγω ίωσης, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται στο αρχικό σχήμα. Τέθηκε εκτός ο νεοφερμένος και λογιζόμενος ως βασικός εξτρέμ Αζάρ, δεν υπολογίζεται ο επίσης βασικός Ελ Γκάζι (ε).

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Τέζε, Ομπίσπο, Μπράντγουεϊτ, Φαν Άανχολτ – Σανγκαρέ, Τιλ, Φέιρμαν – Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ, Σίμονς

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη χρειάστηκε την τύχη στο ξεκίνημα, αλλά μετά το πρώτο γκολ επέβαλλε τον ρυθμό της με κομβική την αλλαγή του Οκάμπος (1 γκολ/1 ασίστ). Οι Ανδαλουσιανοί πιστοποίησαν την βελτίωση τους και παρουσιάζονται εμφανώς βελτιωμένοι μετά την προβληματική εικόνα του πρώτου γύρου. Στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο απο την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, την Κυριακή προηγήθηκε αλλά περιορίστηκε εν τέλει στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Βαγιεκάνο. Έχει αποκλειστεί μόλις τρεις φορές σε 25 διπλά ματς στο Γιουροπα Λιγκ.

"Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα πάνε υπέρ μας , γιατί αν δεν το κάνουν, οι αντίπαλοί μας θα κοιτάξουν να αλλάξουν το παιχνίδι. Aν πετύχουμε ένα γκολ νωρίς θα αλλάξει η διάθεση, όπως και το αντίστροφο” υπογράμμισε ο τεχνικός Σαμπάολι.

Συν και πλην
Ο βασικός μέσος Ράκιτιτς έχασε το τελευταίο λόγω ίωσης αλλά επέστρεψε στην αποστολή και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται αντιθέτως οι συνήθως βασικοι μέσοι Γκουντέλγι και Λαμέλα που συμπλήρωσαν κάρτες. Σταθερά εκτός οι Ρέκικ (α), Γκόμεζ (μ), Κορόνα (ε), δεν υπολογίζεται και ο μέσος Γκεγιέ που ειναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Πιθανή σύνθεση: Μπόνο – Νιανζού, Φερνάντο, Τέλες – Νάβας, Χορδάν, Ράκιτιτς, Ακούνια – Ολιβερ Τόρες, Μπράιαν Χιλ – Εν Νεσίρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.65 3.9 2.02 1.7 1.35 2.9 1.64 2.12 1.25 1.27 1.85
Αϊντχόφεν - Σεβίλλη / Εκτίμηση

Το σκορ του πρώτου αγώνα αδικεί την Αϊντχόφεν αλλά απο την άλλη φανέρωσε την διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το έργο των γηπεδούχων φαντάζει κάτι παραπάνω απο δύσκολη καθώς η Σεβίλλη μπορεί να ανιχνεύσει τις αμυντικές αδυναμίες της PSV. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ στο 1.75 που μπορεί να συνδυαστεί με over στο 2.20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr