Ποδόσφαιρο

Europa League: Μίντιλαντ – Σπόρτινγκ, «σωσίβιο» στο 1.85!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 12:52

Τα «λιοντάρια» καλούνται να εξαργυρώσουν την εμπειρία τους και να πάρουν μια πρόκριση που δύναται να δώσει νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της σεζόν.

Europa League: Μίντιλαντ – Σπόρτινγκ, «σωσίβιο» στο 1.85!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μιντιλαντ - Σπόρτινγκ στα πλέι οφ του Europa League.

Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League.
Α’ Αγώνας: Σπόρτινγκ – Μίντιλαντ 1-1
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
19:45, Cosmote Sport 4

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ “απορρόφησε” κάθε πίεση της Σπόρτινγκ στο ξεκίνημα, σταδιακά πήρε περισσότερα ρίσκα και άγγιξε το διπλό με το σπουδαίο γκολ του Ασούρ για να συμβιβαστεί εν τέλει με την ισοπαλία. Η εμφάνιση απέδειξε πάντως την δυναμική της και παρά τις σημαντικές προσθαφαιρέσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δείχνει διάθεση να αναστατώσει το φαβορί. Την Δευτέρα αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Βίμποργκ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δυσκολεύεται κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες (1-2-10), ενώ μετρά 3/3 αποκλεισμούς!

«Ουσιαστικά, πρέπει να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω από τη Σπόρτινγκ. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην περιοχή και στις επικίνδυνες περιοχές του γηπέδου, αμυνόμενοι και επιτιθέμενοι. Στο ποδόσφαιρο, η γραμμή μεταξύ της νίκης και της ήττας στο παιχνίδι είναι πολύ λεπτή, οπότε θα πρέπει να παλέψουμε για να είναι οι λεπτομέρειες υπέρ μας » τόνισε ο Ισπανός τεχνικός Καπέλας.

Με τον αρχηγό
Ο βασικός στόπερ και αρχηγός Σβιατσένκιο εξέτισε και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, δεν υπολογίζεται αντιθέτως ο βασικός μέσος Μαρτίνες που συμπλήρωσε κάρτες. Ξανά εκτός ο βασικός εξτρέμ Σίστο, γνωστή κρίνεται η απουσία του φορ Μπρουμάδο.

Πιθανή σύνθεση: Λεσλ – Άντερσον, Ντάλσγκορντ, Γκάρτενμαν, Παουλίνιο – Γκίγκοβιτς, Σόρενσεν, Όλσον – Ίσακσεν, Χάισελμπεργκ, Αντρέασεν

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ ήταν καλύτερη αλλά και φλύαρη στο πρώτο ματς και χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να απαντήσει στη Μιντιλαντ. Τα “λιοντάρια” καλούνται να απαντήσουν καθώς η Ευρώπη αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για διάκριση στη σεζόν, μετά την προβληματική πορεία εντός συνόρων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (αποκλείστηκε). Την Δευτέρα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Τσάβες. Εξαιρετική κόντρα σε ομάδες από την Δανία (7-3-1), αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, ενώ μετρά 5/5 προκρίσεις σε διπλούς αγώνες!

"Πρέπει να μείνουμε στο Europa League γιατί χρειαζόμαστε αυτή την εμπειρία επειδή η σεζόν δεν είναι αυτή που θέλουμε και επειδή πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αυτό είναι το κύριο πράγμα. Εχουμε υποχρέωση να τα πάμε καλύτερα από το πρώτο ματς» τόνισε ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Με Μορίτα
Διαθέσιμος ο βασικός μέσος Μορίτα που έχασε και το πρώτο ματς των δύο ομάδων, δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού Εσούγκο (μ.), μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός μέσος Μπραγκάντσα.

Πιθανή σύνθεση: Αδάν – Ινάσιο, Κοάτες, Ρέις – Μπεγιερίν, Ουγκάρτε, Πότε, Σάντος – Τριντσάο, Παουλίνιο, Έντουαρντς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.55 1.77 1.72 2 1.24 3.6 1.85 1.84 1.92 1.28 1.21
Μίντιλαντ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Η φιλόδοξη Σπόρτινγκ είναι με την πλάτη στον τοίχο και… καλείται να δείξει πως πήρε το μάθημα από το πρώτο ματς. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία να πάρουν αυτό που θέλουν και το διπλό στο 1.85 θα… χωρέσει στο παιχνίδι μας, σε ένα ματς που μπορεί συνάμα να «ξεφύγει» στο σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr