Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρεν-Σαχτάρ Ντ., ψάχνουν ανατροπή οι Γάλλοι

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 12:42

Κορμιά αναμένεται να πέσουν στη Βρετάνη, όπου η Σαχτάρ καλείται να υπερασπιστεί την οριακή νίκη της στο πρώτο ματς.

Europa League: Ρεν-Σαχτάρ Ντ., ψάχνουν ανατροπή οι Γάλλοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεν-Σαχτάρ Ντ. στα πλέι οφ του Europa League.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Αϊντχόφεν με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

22:00, CosmoteSport5 HD

Α' ματς: ΣΑΧΤΑΡ-ΡΕΝ 2-1

Σπουδαία νίκη για τη Σαχτάρ χάρη στα τέρματα των Κριφσκιφ (11’) και Μπονταρένκο (45’ πεν.). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Εκαμπί (59’).

Ρεν

Η Ρεν παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στην Βαρσοβία, δέχτηκε δύο γκολ στο προβληματικό πρώτο ημίχρονο και παρότι βελτιώθηκε στην επανάληψη, περιορίστηκε στην μείωση του σκορ. Έχει χάσει την φρεσκάδα των πρώτων μηνών της σεζόν, διατηρείται πάντως σε τροχιά πρόκρισης χάρη στο γκολ του Εκαμπί. Την Κυριακή επικράτησε της Κλερμόν (2-0) και «πάτησε» ξανά στην 5η θέση, παρά το αλλοπρόσαλλο του… εσχάτως όπως περίτρανα μαρτυρά το 3-0-3.

Με απουσίες

Αρκετά και πάλι τα προβλήματα, που δικαιολογούν το ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Τραορέ (α, αρχηγός), Τεριέ (ε), Σεκά (α), αμφίβολος ο χρήσιμος μέσος Σέκα.

Πιθανή ενδεκάδα: Μανταντά – Σπενς, Ομαρί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (Μέλινγκ) – Σανταμαρία, Μάγερ, Ντουέ – Ντοκού, Καλιμουαντό, Τοκό-Εκαμπί.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σπουδαία νίκη για την Σαχτάρ που αιφνιδίασε τη Ρεν στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και πήρε έτσι προβάδισμα πρόκρισης. «Φούσκωσε» από αυτοπεποίθηση μετά το αποτέλεσμα, έδειξε ανεπηρέαστη από την χειμερινή διακοπή. «Είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω από το αποτέλεσμα. Ήταν ο πρώτος μας επίσημος αγώνας σε τρεις μήνες - δεν είναι ποτέ εύκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μετά από ένα τέτοιο διάλειμμα» τόνισε ο τεχνικός Γιοβίσεβιτς. Μετρά 3/5 προκρίσεις κόντρα σε γαλλικές ομάδες.

Πανέτοιμη

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συγκριτικά με το πρώτο ματς των δύο εβδομάδων. Την Κυριακή (26/2) αγωνίζεται με τη Μινάι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Ουκρανίας.

Πιθανή ενδεκάδα: Τρουμπίν – Κονόπλια, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Μιχαϊλιτσένκο – Στεπανένκο, Μπονταρένκο – Ζούμπκοβ, Σουντακόβ, Κρίσκιβ – Σικάν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.9 4.35 2.05 1.68 1.35 2.95 1.7 2.02 1.21 1.24 2.02
Ρεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ / Εκτίμηση

Οι Ουκρανοί στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ματς, όμως το έργο τους αναμένεται δυσκολότερο απόψε σε μία ισχυρή έδρα. Η Ρεν είναι φαβορί, όχι όμως για 1,65, θα ρισκάρουμε τον συνδυασμό άσου με γκολ-γκολ (3,35).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr