Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Λεχ Πόζναν-Μπόντο Γκλιμτ, όλα ανοιχτά!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 13:16

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Πολωνία για το άκρως αμφίρροπο ζευγάρι της Λεχ Πόζναν με την Μπόντο Γκλιμτ

Europa Conference League: Λεχ Πόζναν-Μπόντο Γκλιμτ, όλα ανοιχτά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεχ Πόζναν - Μπόντο Γκλιμτ στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Α’ Αγώνας: Μπόντο-Γκλιμτ-Λεχ Πόζναν 0-0

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση -οποιασδήποτε- ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

22:00, Cosmote Sport 4

Λεχ Πόζναν

Καταπληκτική εμφάνιση αμυντικά της Λεχ Πόζναν στην Νορβηγία αλλά τώρα πρέπει να ρισκάρει επιθετικά αν θέλει πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έκανε κακή εμφάνιση και έχασε 2-1 από την Ζαγκλέμπιε εντός για να μπει τέλος με τον χειρότερο τρόπο σε αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Σε επτά Ευρωπαϊκά ματς εντός φέτος η πρωταθλήτρια Πολωνίας είναι αήττητη (6/1/0).

Απώλειες στο κέντρο

Εχασε δύο σημαντικούς παίκτες για το δεύτερο ματς. Τραυματίας είναι ο μέσος Κάρλστρεμ (36 ματς) και ο επιθετικός μέσος Μουράβσκι (33 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Μόνιμα εκτός οι αμυντικοί Σάτκα (16 ματς) και Ντάγκλας (19 ματς).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπεντνάρεκ – Περέιρα, Μίλιτς, Σάλαμον, Ρεμπότσο – Κβεκβεσκίρι – Σίμτσακ, Κάλστρεμ, Ντάγκερσταλ, Σκόρας – Ίσακ

Μπόντο Γκλιμτ

Σίγουρα καλύτερη από τους Πολωνούς στον πρώτο αγώνα αλλά ήταν εμφανής η απουσία επίσημων αγώνων και ρυθμού επιθετικά. Έκανε περισσότερες φάσεις αλλά στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις. Πλέον είναι χωρίς νίκη στους τελευταίους πέντε Ευρωπαϊκούς αγώνες (0/1/4) ενώ δεν έχει νικήσει και σε επτά εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια (0/2/5) και δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν αμυντικά.

Αμφίβολος ο Γκρόνμπακ

Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Βέτλεσεν (14 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς Κνούντσεν ο αμφίβολος μέσος Γκρόνμπακ (13 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα: Λουντ – Γουεμπανγκομό, Μόε, Λόντε, Σόρενσεν – Βέλτεσεν, Μπεργκ, Γκρόνμπαεκ – Εμβουκά, Μπουμπάνια, Πελεγκρίνο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.2 3.3 3.1 1.82 1.88 1.28 3.3 1.68 2.02 1.35 1.27 1.62
Λεχ Πόζναν - Μπόντο Γκλιμτ / Εκτίμηση

Ομάδα έδρας η Λεχ Πόζναν και από τη στιγμή που έμεινε όρθια στη Νορβηγία, έχει πλέον τον πρώτο λόγο μπροστά στο κοινό της. Βέβαια η Μπόντο Γκλιμτ μόνο χαμένη από χέρι δεν είναι. Θέλει.. άντερα ο άσος, θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (1,72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr