Ποδόσφαιρο

Τελικός Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 09:33

Η Γιουνάιτεντ μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το Λιγκ Καπ στο ουδέτερο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ είναι σήμερα Κυριακή (26/2) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ θα ξεκινήσει στις 18:30 με τηλεοπτική μετάδοση από ο Action 24.

Θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε νικήσει 2-0 την Νιούκαστλ στον τελικό κυπέλλου του 1999.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν κέρδισε 2-1 την Μπαρτσελόνα εντός στο Γιουρόπα Λιγκ και με την ψυχολογία στα ύψη διεκδικεί το έκτο τρόπαιο σε 10 τελικούς, πρώτο από το 2016-17. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, πριν την Πέμπτη, είχε σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές στα εννέα προηγούμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αμφίβολος λόγω τραυματισμού Ράσφορντ σκόραρε πέντε σερί ματς πριν την Πέμπτη, ενώ έχει 12 γκολ - 6 ασίστ στις τελευταίες 15 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ. Εκτός οι μέσοι Έρικσεν, Φαν Ντε Μπέικ, αμφίβολος και ο επιθετικός Μαρσιάλ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Καζεμίρο.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα - Ουάν - Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο - Καζεμίρο, Φρεντ - Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο - Ράσφορντ.

Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ θέλει πρώτο Λιγκ Καπ και πρώτη νίκη σε οποιονδήποτε τελικό από το 1969, έχοντας το μεγαλύτερο σερί ηττών στην ιστορία του Γουέμπλεϊ (8). Ο Έντι Χάου έχει τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση (22) από το 2009-10 που έκανε ντεμπούτο, αλλά η ομάδα του έχει τρία ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τρίτος Κάριους (γνωστός από τα λάθη στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Λίβερπουλ - Ρεάλ το 2018) παίζει τέρμα λόγω τιμωρίας του Πόουπ. Εκτός Κραφτ (μπακ), αμφίβολοι Γουίλοκ (μέσος), Ζοέλιντον (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκιμαράες.

Πιθανή ενδεκάδα: Κάριους - Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν - Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον - Αλμιρόν, Γουίλσον, Σεν Μαξιμέν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.5 3.4 1.95 1.78 1.34 3.05 1.64 2.12 1.32 1.28 1.71
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ή χωρίς Ράσφορντ αναμένεται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί. Με τον άσο να είναι στο 2,31.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr