Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Ουτρέχτη – Σπάκενμπουργκ, φαβορί με αιτία!

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 09:28

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα Γ’ Κατηγορίας.

Κύπελλο Ολλανδίας: Ουτρέχτη – Σπάκενμπουργκ, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουτρέχτη – Σπάκενμπουργκ στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Ουτρέχτη

Με επτά παρουσίες σε τελικούς, η Ουτρέχτη παραδοσιακά τρέφει ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση. Η κλήρωση κρίνεται άλλωστε κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα καθώς θα αντιμετωπίσει ομάδα Γ’ Κατηγορίας ενώ με αργά αλλά σταθερά βήματα, βρίσκει ρυθμό στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ματς με εξαιρετικό φινάλε και τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο επικράτησε της Σπάρτα εκμεταλλευόμενη αποβολή αντιπάλου στο 49’ και παγιώθηκε στην πρώτη 7αδα.
Με Τοορνστρα
Η επιστροφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Τόορνστρα το μοναδικό καλό νέο, δεν προλαβαίνουν αντιθέτως οι Βάρμπενταμ (α) και Γιουνές (ε). Ξανά εκτός οι βασικοί Μποζντογκάν (μ.). Φιρχέφερ (α) και Ντοστ (ε), δεν υπολογίζεται και ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Λάμπιαντ.

Σπάκενμπουργκ

Η Σπάκενμπουρχ (εδρεύει στην ευρύτερη επαρχία της Ουτρέχτης) αποτελεί τη μοναδικό εκπρόσωπο της Γ’ Κατηγορίας και αποτελεί βέβαια το απόλυτον αουτσάιντερ, χαρακτηρισμό που άπαντες αποδέχονται στις τάξεις της. Πραγματοποίησε την έκπληξη στην φάση των “32” όταν επικράτησε εκτός έδρας της Γκρόνμινγκεν, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την… ιδίου βεληνεκούς Κατβάικ. Στο πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας “τρέχει” ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών έχοντας πάντως χάσει έδαφος απο την κορυφή.
Γράφει ιστορία!
Συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη προημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι βασικοί Κολενβάιν (α) και Φινχόφεν (μ.) αποχώρησαν τραυματίες απο το τελευταίο ματς (3,1 Φόλενταμ Β’) και δίνονται αμφίβολοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.09 8.25 15.5 3.25 1.27 2.02 1.67 2.1 1.62 1.01 1.05 6.35
Ουτρέχτη - Σπάκενμπουργκ / Εκτίμηση

Η “μικρή” Σπάκενμπουργκ της Γ’ Κατηγορίας δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει το φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν ιδανική ευκαιρία για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά και δεν θα την σπαταλήσουν. Καταλήγουμε στον συνδυαστικό άσο με no goal και τον επιλέγουμε απο το πρώτο ημίχρονο στο 2.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr