Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Γκρενόμπλ, τον πρώτο λόγο η Lyonnais!

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 11:23

Η Λυών φαινομενικά έχει εύκολο έργο σήμερα απέναντί της, και ρίχνει ματιές στο τίτλο και στο ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Γκρενόμπλ, τον πρώτο λόγο η Lyonnais!

28/02/2023, (22:10), Κωδ. ΟΠΑΠ: 755

«Μονός» προημιτελικός του Κυπέλλου Γαλλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.

Λυών

Επέστρεψε στις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις και στις νίκες, αποδεικνύοντας ότι το β’ ημίχρονο με την Οσέρ (ήττα 2-1) ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Επικράτησε με 3-1 στην έδρα της ουραγού Ανζέ. Δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν αποτελεσματική και πήρε αυτό που ήθελε. Βέβαια το έργο της παραμένει δύσκολο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πέρασε στα προημιτελικά μετά από μια συναρπαστική πρόκριση επί της Λιλ, στη διαδικασία των πέναλτι. Ήρωας ο γκολκίπερ Λόπες που απέκρουσε δύο πέναλτι. “Γνωρίζουμε καλά ότι το Κύπελλο είναι ένας λίγο πιο σύντομος και εύκολος τρόπος για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Αρκεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και μην γίνουμε… πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες της Τετάρτης”, δήλωσε κατηγορηματικά ο κόουτς Λοράν Μπλαν.

Αγωνιστικά νέα

Αρκετές οι απουσίες και για τον αγώνα Κυπέλλου. Εκτός οι Λακαζέτ, Γκουστό, Αουάρ, Μπόατενγκ και Τολισό.

Γκρενόμπλ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας με τη πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας, Χάβρη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Μομπλέ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, αποκρούοντας μεταξύ άλλων και πέναλτι τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς στα οποία αγνοεί τη νίκη (0-2-1), επίδοση που την έκανε να χάσει σημαντικό έδαφος από τη δεύτερη θέση, έπεσε έβδομη, στο -7 από την άνοδο. Στο προηγούμενο απέκλεισε την Βιερζόν (0-1) της National 2, αρκετά δύσκολα, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο βρήκε τη λύση με τον Νεστόρ (53'). «Δεν θα αντιμετωπίσουμε τη Λυών ως θύματα» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Ονιόν.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι, παραμένουν τραυματίες οι Πέρεζ, Μισέλ, μακροχρόνια απών ο Στράαλμαν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5 10 2.1 1.65 1.42 2.62 2.02 1.7 1.05 1.16 3.4
Λυών - Γκρενόμπλ / Εκτίμηση

Η Λυών στοχεύει στο κύπελλο και οφείλει να δείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να γίνει και επικίνδυνη η φιλοξενούμενη με ένα τέρμα. 1 & over 2.5 (1,82).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr