Ποδόσφαιρο

Ρεκόπα Σουνταμερικάνα: Φλαμένγκο - Ιντεπ. Ντελ Βάλε με βάση την έδρα

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 16:08

Αγώνας ρεβάνς για το Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής με τις τιμές να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ρεκόπα Σουνταμερικάνα: Φλαμένγκο - Ιντεπ. Ντελ Βάλε με βάση την έδρα

Το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα έχει την ρεβάνς Φλαμένγκο - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε σήμερα Τρίτη (28/2) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Το Φλαμένγκο - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε θα ξεκινήσει στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 3.

Στο πρώτο ματς η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε εκμεταλλεύτηκε την έδρα και πήρε τη νίκη 1-0 με γκολ του Καρμπαχάλ στο 69'.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, θα διεξαχθεί παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι.

Το 2020 οι δύο ομάδες βρέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Το πρώτο ματς στην έδρα της Ιντεπεντιέντε έληξε 2-2 και στη ρεβάνς νίκησε 3-0 η Φλαμένγκο. Το 2020 την αντιμετώπισε στο Λιμπερταδόρες και νίκησε 5-0 εντός, αλλά ηττήθηκε 4-0 στο Μαρακανά.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο δυσκολεύτηκε στον πρώτο τελικό, αλλά τουλάχιστον δεν ηττήθηκε με απαγορευτικό σκορ. Είναι πιεσμένη καθώς απέτυχε στο πρόσφατο Μουντιάλ Συλλόγων (ηττήθηκε 3-2 από την Αλ Χιλάλ στον ημιτελικό, πήρε 3η θέση με νίκη 4-2 επί της Αλ Αχλί).

Στα συν πως είναι αήττητη με 8 νίκες στα 9 εντός με ομάδες του Ισημερινού.

Ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα την ανέλαβε φέτος. Έχει δύσκολο έργο να συνεχίσει την δουλειά του προκατόχου του, Ντορινάλ Τζούνιορ που οδήγησε την "Φλα" στην κατάκτηση του Λιμπερταδόρες και του κυπέλλου στη Βραζιλία.

Προέρχεται από τη νίκη εκτός με 1-0 επί της Μποταφόγκο για το τοπικό πρωτάθλημα «Καριόκα», παίζοντας με ρεζέρβες. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 9 παιχνίδια της με 8 νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Έτοιμος ο επιθετικός Πέντρο και ο μέσος Τζέρσον. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Λέο Περέιρα, Φιλίπε Λουίς και ο τερματοφύλακας Ούγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2)

Σάντος – Γκιλέρμο Βαρέλα, Φαμπρίσιο Μπρούνο, Νταβίντ Λούις, Aϊρτον Λούκας – Τιάγκο Μάια, Βιδάλ (Ζέρσον), Έβερτον Ριμπέιρο, Ντε Αρασκαέτα – Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, Πέντρο.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε επικράτησε στον πρώτο τελικό και μετέφερε το άγχος στον αντίπαλο. Βέβαια το 1-0 δεν είναι και σκορ που δεν ανατρέπεται.

Το είχε κατακτήσει εκ νέου το Σουνταμερικάνα, με το περσινό να είναι το δεύτερο τρόπαιο σε τρία χρόνια και είναι απο τις πλέον πετυχημένες ομάδες στον Ισημερινό.

Με τρεις νίκες μια ισοπαλία έβγαλε τις 9 επισκέψεις στην Βραζιλία. Τρεις ήττες έχει σε αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, οι δύο από την Φλαμένγκο.

Ο Αργεντινός Ανσέλμι είναι από πέρσι στον πάγκο της. Προέρχεται από το εντός 3-1 επί της Μούσουκ Ρούνα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Ισημερινού. Στις 10/2 νίκησε 3-0 την Αούκας στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισημερινού.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο χαφ Ορτίς και αποτελεί την μοναδική απουσία για τον Ανσέλμι, που αναμένεται να παίξει αρκετά αμυντικά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2)

Ραμίρες – Καραβαχάλ, Σούνκε, Γκαρσία – Καϊσέδο, Φερνάντες, Πεγεράνο, Φαραβέλι, Σορνόσα – Ντίας, Ροντρίγκες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
10.25 2.32 1.54 1.52 2.35 2.02 1.67 1.05 1.12 3.8
Φλαμένγκο - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο και την ομάδα έχει και την έδρα και την παράδοη για να κάνει την ανατροπή. Αν φυσικά πιάσει το παιχνίδι της. Ο συνδυασμός του να νικήσει η Φλαμένγκο και να μην σκοράρει η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε είναι στο 1,95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr