Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Χέρενφεν – Φέγενορντ, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 10:36

Οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί και επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Ολλανδίας: Χέρενφεν – Φέγενορντ, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χέρενφεν – Φέγενορντ.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Στο πρωτάθλημα: 13/08, Φέγενορντ – Χέρενφεν 0-0/12/02, Χέρενφεν – Φέγενορντ 1-2.

Χέρενφεν

Σε κακό… φεγγάρι βρίσκεται η Χέρενφεν που στο κύπελλο ψάχνει ένα αποτέλεσμα ελπίδας για τη συνέχεια. Η ομάδα τους Κεες φαν Βόντερεν ήταν εξαιρετική στον πρώτο γύρο αλλά αντιθέτως προβληματίζει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μετρά πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς, το Σάββατο απογοήτευσε κόντρα στην Βααλβάικ όπου παρότι προηγήθηκε, στην συνέχεια δέχτηκε τέσσερα γκολ μετά το 60’!
Χωρίς Νόπερτ
Όπως και στα τελευταία ματς δεν υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας Νόπερτ και ο βασικός στόπερ φαν Μπέικ, απουσίες που δικαιολογούν εν μέρει το ντεφορμάρισμα της.

Φέγενορντ

Εντυπωσιακά κυλά η σεζόν για τη Φέγενορντ που αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην χώρα που συνεχίζει σε τρία μέτωπα. Οι Ροτερντάμερς δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, προερχόμενοι απο ένα εντυπωσιακό αήττητο 16 αγωνιστικών ενώ στο τελευταίο ματς επικράτησαν άνετα 4-2 εκτός έδρας της Φορτουνα Σιτάρντ. Η ομάδα του Αρνε Σλοτ συνεχίζει και στους “16” του Γιουροπα Λιγκ και στις 9/3 θα αγωνιστεί με τη Σαχτάρ.
Συν και πλην
Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επέστρεψε μετά απο απουσία δύο μηνών ο βασικός στόπερ Τράουνερ αλλά αντιθέτως τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο βασικός μέσος Τίμπερ. Ξανά εκτός οι βασικοι Μπάιλοουβ (τερμ.) και Σιμάνσκι (μέσος).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 4 1.64 2.18 1.6 1.47 2.5 1.61 2.12 2.2 1.2 1.16
Χέρενφεν - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς ο αγώνας ειναι το ματς της χρονιάς για τη Χέρενφεν που μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Το διπλό στο 1.60 αποτελεί τυπική επιλογή και θα το προσπεράσουμε, ποντάροντας στο under καθώς οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το τέμπο όπως επρατταν με επιτυχία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στο 1.80 το under 3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr