Ποδόσφαιρο

FA Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ, πετάνε οι κόκκινοι διάβολοι!

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 10:45

Η Μάντσεστερ θέλει να εκμεταλλευτεί την φόρα και τη φόρμα της και να προχωρήσει σε μία ακόμη διοργάνωση!

FA Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ, πετάνε οι κόκκινοι διάβολοι!

01/03/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 803

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 5 HD

*Ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ (φάση ομίλων) της επόμενης σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ κατέκτησε το EFL Cup για 1η φορά μετά το 2017, εξασφαλίζοντας ήδη ευρωπαϊκή έξοδο αλλά και μια κούπα μετά από 6 χρόνια. Η εποχή Τεν Χαγκ άρχισε ιδανικά στου κόκκινους διαβόλους και η επικράτηση με 2-0 επί της Νιουκάστλ είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς, δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και έφτασε στο αποτέλεσμα που ήθελε. Παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (8-2-0), ενώ έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα 21 πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (17-3-1), δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, αλλά πάτησε γκάζι μετά την ανάπαυλα και ξεπάστρεψε (3-1 εντός) τη Ρέντινγκ (ομάδα Τσάμπιονσιπ).

Αγωνιστικά νέα

Παραμένουν τραυματίες οι Φαν Ντε Μπεκ, Έρικσεν και Μαρσιάλ. Ίσως υπάρξει ροτέισον από τον Ολλανδό τεχνικό αφού έρχεται και παιχνίδι με την Λίβερπουλ!

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε 4 αγωνιστικές για να επιστρέψει στις νίκες. Συνέτριψε 4-0 το Σάββατο τη Νότιγχαμ και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Κυριάρχησε απόλυτα στην πιο πειστική φετινή εμφάνισή της, ωστόσο ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια ως ότου να φτάσει στο πρώτο γκολ στο 71'. Μάλιστα, αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα θέλει να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά από το 2015-16. Να σημειωθεί ότι αποκλείστηκε και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που βρέθηκε στον 5ο γύρο της διοργάνωσης, όπου η μία από τη σημερινή της αντίπαλο!

Αγωνιστικά νέα

Ο Ινγκς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σήμερα. Εκτός και οι Φαμπιάνσκι με τον Τουφάλ. Ίσως προχωρήσει και σε ροτέισον ο Μόγιες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 3.95 5.25 2.05 1.72 1.38 2.87 1.75 1.95 1.16 1.24 2.22
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ πετάει αυτή τη στιγμή τα ύψη, και η ψυχολογία είναι πολύ παραγωγικός παράγοντας. Η Γουέστ Χαμ θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της και έχει την ποιότητα να το κάνει. Goal/goal (1.82).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr