Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, πρόκριση στα γκολ!

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 13:25

Οι φιλοξενούμενοι είναι… αναγκασμένοι να πάρουν περισσότερα ρίσκα μετά την ήττα του πρώτου αγώνα και έτσι θα προτιμήσουμε ποντάρισμα τερμάτων στο ντέρμπι των προημιτελικών.

Κύπελλο Κύπρου: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, πρόκριση στα γκολ!


Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια.

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Κύπρου.
A’ Αγώνας: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-2
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ομόνοιας με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Στο πρωτάθλημα: ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 4-0, Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 0-2

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μίας βδομάδας την Ομόνοια. Την κέρδισε τις δύο προηγούμενες με 2-1 στο κύπελλο και 2-0 στο πρωτάθλημα, όντας τυπικά φιλοξενούμενος και στις δύο περιπτώσεις στο ΓΣΠ και γενικότερα μετρά έξι κολλητές νίκες στο παραδοσιακό ντέρμπι! Σε εξαιρετική κατάσταση, μετά το διπλό επί της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα «πάτησε» κορυφή, έχοντας αποκομίσει δέκα βαθμούς από την τελευταία τετράδα αγώνων.
Χωρίς Μπεν
Πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του φορμαρισμένου επιθετικού Μπεν ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Καρό. Δεν υπολογίζονται και οι Σούσιτς (α.), Θεοδώρου, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβουν οι Φεράρι, Σαρφό και Κβιλιτάια

Πιθανή σύνθεση: Μπέλετς – Τσεπάκ, Κρέσπο, Ντβάλι, Γουίλερ – Εντονγκαλά, Ντάλσιο, Κονσταντίνοφ – Μαρκίνιος, Μακέντα, Εφραίμ

Η Ομόνοια υπέστη δύο ήττες σε τέσσερις ημέρες από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι κάτι που δεν χωνεύεται στις τάξεις των πράσινων. Στα… κάγκελα ο κόσμος, μόνη διέξοδος η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και η πρόκριση στον ημιτελικό απέναντι στον «μισητό» ΑΠΟΕΛ. Προβληματίζει άλλωστε και στο πρωτάθλημα όπου… πασχίζει για να προλάβει μια θέση στην πρώτη εξάδα μετρώντας μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς. Ακόμα και ο Σοφρώνης Αυγουστή που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία δεν αισθάνεται άνετα στην… ηλεκτρική καρέκλα της Ομόνοιας και σε περίπτωση αποκλεισμού ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Κύπριος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο έχοντας εκτίσει τιμωρία.
Με Κακουλλή
Ο βασικός επιθετικός Κακουλλής (7 γκολ) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκτός ο χρήσιμος μέσος Ψάλτης.

Πιθανή σύνθεση: Φαμπιάνο – Μάθιους, Γιούστε, Λανγκ, Λέσιακς – Κούσουλος, Μπατσίρου – Κίτσος, Κακουλλής, Λοΐζου – Ανσαριφάρντ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ντέρμπι με την φόρμα και την παράδοση να… φωτογραφίζουν τον άσο. Θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1.85 στον άσο και θα ρισκάρουμε στο αμφίτερμα (2.15), περιμένοντας την Ομόνοια που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, να πάρει περισσότερα ρίσκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr