Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Ώρα clasico

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 23:44

Ώρα clasico στο ισπανικό Κύπελλο! Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, πράξη πρώτη στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

Κύπελλο Ισπανίας: Ώρα clasico

Το κύπελλο Ισπανίας έχει το clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα σήμερα Πέμπτη (2/3) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

Στις αρχές του επόμενου μήνα θα διεξαχθεί η ρεβάνς και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, μετά και το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Στις 13 Οκτωβρίου η Ρεάλ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-1.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει απαντήσεις στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα μετά την «τριάρα» που είχε δεχτεί στο Σούπερ Καπ από τους Καταλανούς.

Θέλει να πάρει ρεβάνς και να καταφέρει άλλο ένα ψυχολογικό χτύπημα στον αντίπαλό της, με την ελπίδα αυτό να επιδράσει στο πρωτάθλημα, όπου η Μπάρτσα έχει ξεφύγει.

Την ευφορία από την «πεντάρα» στη Λίβερπουλ διαδέχτηκε η ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Έχει έξι NG και under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Ίσως γυρίσουν Αλάμπα (αμ.) και Ροντρίγκο (επ.). Παραμένει εκτός ο πλάγιος μπακ Μεντί.

Πιθανή 11άδα

Κουρτουά - Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο - Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος - Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα έφτανε φορτσάτη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την επιβλητική νίκη επί των «μερένγκες» στο Σούπερ Καπ πρόσφατα.

Αν δεν είχε μεσολαβήσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ακολούθησε και η ήττα-σοκ από την Αλμερία. Τώρα περιμένει το ματς αυτό για να κλείσει τις πληγές της και να διεκδικήσει το νταμπλ.

Στο πρωτάθλημα το +8 έγινε +7 με το δεύτερό φετινό ματς στη Λα Λίγκα που έμεινε άσφαιρη η Μπαρτσελόνα, με το έβδομο NG στα οχτώ τελευταία ματς και το έβδομο under 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Πλήγμα ο τραυματισμός του Λεβαντόφσκι. Ξανά εκτός Πέδρι (μέσος), Ντεμπελέ (επ.), μάλλον και ο Φατί (επ.).

Πιθανή 11άδα

Τερ Στέγκεν - Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ - Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Γκάβι - Ραφίνια, Σέρχι Ρομπέρτο, Φεράν Τόρες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.65 4.15 1.78 1.92 1.28 3.3 1.78 1.92 1.24 1.28 1.87
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα / Εκτίμηση

Με καλύτερη ψυχολογία η Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς Λέβα και καταρρακωμένο ηθικό η Μπαρτσελόνα, ο "άσος" δείχνει πιο πιθανός στο ντέρμπι (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr