Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 10:43

Οι “μεγάλοι” έχουν την τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις και συνδυάσουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Κύπελλο Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Η Αϊντχόφεν παρουσιάζεται αλλοπρόσαλλη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς… πληγώθηκε απο την παραχώρηση του ηγέτη Χάκπο και το κύπελλο περνά σε πρώτο πλάνο. Στα πλέι οφ του Γιουροπα Λιγκ αποκλείστηκε απο τη Σεβίλλη ενώ στο πρωτάθλημα καταδιώκει τους πρωτοπόρους. Την Κυριακή επικράτησε της Τβέντε (3-1) και “τρέχει” ένα 3-2-0. Ετοιμος ο βασικός εξτρέμ Ελ Γκάζι, τέθηκε εκτός ο βασικός τερμ. Μπενίτεζ, σταθερά εκτός ο εξτρέμ Αζάρ (απόκτημα Ιανουαρίου) που αποκτήθηκε για βασικός.

Το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια βέβαια για τη Ντεν Χάαγκ που παλεύει πρωτίστως για την άνοδο από την Β’ Κατηγορία, ενώ η κλήρωση φαντάζει απαγορευτική για υπερβατικές σκέψεις. Οι Χάγενερς παρουσιάζονται βέβαια μεταμορφωμένοι συγκριτικά με τον αποκαρδιωτικό πρώτο γύρο, με την βελτίωση να πιστώνεται στον πολύπειρο Ντικ Αντβοκαατ. “τρέχει” ένα εξαιρετικό 7-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλαγές προανήγγειλε ο 73χρονος τεχνικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αϊντχόφεν έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα Β’ Κατηγορίας. Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και έτσι θα ρισκάρουμε και θα τον συνδυάσουμε με γκολ/γκολ (2.52.).

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΑΓΙΑΞ

Για πρώτη φορά από το 2009 η Ντε Γκράαφσαπ συνεχίζει στους “8” του κυπέλλου, ούσα πάντως τυχερή στις κληρώσεις καθώς αντιμετώπισε ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Η τύχη… στέρεψε πάντως και καλείται να τα βάλει με τον μεγάλο Αγιαξ, αποτελώντας βέβαια το απόλυτο αουτσάιντερ όπως άπαντες αποδέχονται στις τάξεις της. Αλλοπρόσαλλη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς επικράτησε της ΦΚ Αϊντχόφεν και μετρά δύο σερί νίκες για πρώτη φορά απο τον Νοέμβριο. Αμφίβολος ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός ντε Γιονχ που επι σειρά ετών αγωνίστηκε στον Αγιαξ, εκτός και ο χρήσιμος φορ Μπενσχοπ (5 γκολ).

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, ο Αγιαξ πραγματοποιεί την αντεπίθεση του μετά την αλλαγή τεχνικού. Μπορεί να αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Γιουροπα Λιγκ απο την Ουνιόν Βερολίνου, αλλά εντός συνόρων παρουσιάζεται μεταμορφωμένος με τον Τζόνι Χάιτινχα στον πάγκο όπου μετρά 5-1-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την Κυριακή, δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με ανατροπή της Φιτέσε και συνεχίζει την καταδίωξη της πρωτοπόρου Φέγενορντ. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Τέιλορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φετινή Ντε Γκράαφσαπ δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει τον Αγιαξ με τον Χάιτινχα στον πάγκο βρήκε ξανά τα πατήματα του. Θα επιλέξουμε το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο και θα το συνδυάσουμε με over στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr