Ποδόσφαιρο

Α’ Πορτογαλίας: Άνετα η Μπενφίκα!

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 13:46

Οι «αετοί» προελαύνοιυν προς την κατάκτηση του τίτλου και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στη Φαμαλικάο.

Α’ Πορτογαλίας: Άνετα η Μπενφίκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Πορτογαλίας.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΑΡΟΥΚΑ

Aποστολή εξετελέσθη για τη Μποαβίστα που επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της ουραγού Πάσος Φερέιρα. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις άκαρπες αγωνιστικές, η παραμονη έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί και χωφρίς άγγος θα… ψάξει το κάτι παραπάνω. Αυτό ήταν το GG στα επτά τελευταία ματς, μετρά πέντε over στα έξι τελευταία παιχνίδια, τα τέσσερα μάλιστα ήταν over 3.5 γκολ.

Σπουδαία νίκη για την Αρούκα που επικράτησε της Κάζα Πία, σκοράροντας δις μετά το 80’, καθώς είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο τέταρτο. Ο κόουτς Αρμάντο Εβαντζελίστα παραμένει προσγειωμένος και αποφεύγει να μιλάει για Ευρώπη αν και η Αρούκα βρίσκεται στο κατώφλι της πεντάδας και η σεζόν κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Μετρά πέντε NG στα έξι τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που πραγματοποιούν μια θετική έως τώρα σεζόν. Μοιρασμένο ματς, έχει τύχη η ισοπαλία στο 3.30.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ 23:15, Cosmote Sport 8 HD

Νέα νίκη για τη Μπενφίκα που έστω και δύσκολα επικράτησε στην έδρα της Βιζέλα με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Μάριο που έφτασε τα 14 γκολ φέτος. Εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Πόρτο και άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή στο +8. Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη και μάλιστα στις πέντε δεν δέχτηκε καν γκολ! Ακολουθεί η ρεβάνς με την Μπριζ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπουδαία νίκη για τη Φαμαλικάο που επέμεινε και δικαιώθηκε στο 85’ κόντρα στη Πορτιμονένσε. Αυτή ήταν η δεύτερη κολλητή επικράτηση μετά «εξάποντο» επί της Σάντα Κλάρα και έχτισε διαφορά από την ουρά. Αυτό ήταν το τέταρτο ΝG και under 1.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπενφίκα δεν παίρνει το… πόδι από το γκάζι και έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ακολουθούμε τους αριθμούς και συνδυάζουμε τον άσο με no goal (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr