Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ, φαβορί με αιτία στο 1.95!

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 10:12

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι μπορούν να επαληθεύσουν την ανωτερτότητα τους από το πρώτο ημίχρονο.

Champions League: Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ, φαβορί με αιτία στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ στο Champions League.

Ρεβάνς της φάσης των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Σε περίπτωση νίκης της Κλαμπ Μπριζ με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα 0-2
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα ξεπέρασε το προβληματικό ξεκίνημα, σταδιακά επέβαλλε τον ρυθμό της και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο δίκαιο 2-0, το οποίο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μετά την εξαιρετική πορεία και στην φάση των ομίλων όπου άφησε την φανταχτερή Παρί Σεν Ζερμέν στην 2η θέση. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας επικράτησε 2-0 της Φαμαλικάο (εντός) και η 7η διαδοχική νίκη την κρατάει στο «+8» από τη 2η θέση. Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την τρέχουσα μορφή έχει τέσσερις προκρίσεις και έναν αποκλεισμό, ενώ τρέχει πρόσφατο 15-6-3 εντός στην Ευρώπη. Στο 13-5-4 με βελγικές ομάδες, στο 7-2-0 εντός (αήττητη).

«Περιμένω πως η Μπριζ θα τα… δώσει όλα. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, πρέπει να σκοράρουν δις και να επιτεθούν απο το πρώτο λεπτό. Προβλέπω ένα δύσκολο ματς, γιατί έχουν μεγάλη ατομική ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι, όπως ήμασταν στη Μπριζ. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης εκεί. Είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο ματς» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός Βάλτερ Σμιντ που επιστρέφει στον πάγκο απο τιμωρία.

Πανέτοιμη!
Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα καθώς οι Γκουέντες (ε. 1/0, 6/1) και Τσικίνιο (μ. 9/0, 14/0) που απουσίασαν από το τελευταίο ματς, ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σταθερά εκτός ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Ντράξλερ (10/1) που χάνει το φινάλε της σεζόν.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Άουρσνες, Φλορεντίνο – Νέρες, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο – Ράμος

Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά σταδιακά έχασε μέτρα και δεν κατάφερε να περιορίσει τη Μπενφίκα, ενώ με τη σειρά της απείλησε ελάχιστα, δίκαιη ήττα (0-2). Προφανώς και οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν ελαχιστοποιηθεί για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ που εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων αλλά έκτοτε έχει χάσει τον… προσανατολισμό της. Για το βελγικό πρωτάθλημα διαλύθηκε στην Οστάνδη (έχασε 3-0), έχει μόλις μία νίκη σε πέντε ματς (1-3-1) και έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και την 4η θέση και ο Βρετανός τεχνικός βρίσκεται προς της εξόδου. Για πρώτη φορά στα νοκ άουτ του θεσμού η βελγική ομάδα, έχει πρόσφατο 7-12-20. Στο 2-0-4 επί πορτογαλικού εδάφους (θρίαμβος με 4-0 επί της Πόρτο στον όμιλο).

«Κατά καιρούς στην Οστάνδη δείξαμε καλά πράγματα. Όπως και στον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Και μετά από αυτή την ήττα την Παρασκευή, θέλουμε να δείξουμε κάτι. Θα τα δώσουμε όλα» υπογράμμισε ο Πάρκερ που αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της αναμέτρησης,. “ η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου. Φυσικά υπάρχει συχνά επαφή με το διοικητικό συμβούλιο, αλλά η θέση μου δεν συζητήθηκε. Και δεν με νοιάζει ούτε αυτό. Η δουλειά μου είναι να επαναφέρω αυτή την ομάδα σε καλό δρόμο”

Ντουέτο απουσιών
Όπως αναμενόταν δεν υπολογίζονται οι Χέντρι (α. 4/0 πρωτάθλημα) και Σκοβ Ολσεν (ε. 5/1, 18/7). Άγνωστες οι προθέσεις του Παρκετ, ενδέχεται να επιλέξει σχηματισμό και με τρεις στόπερ.

Πιθανή σύνθεση: Μινιολέ – Μάτα, Σιλά, Μέχελε, Μέιερ – Νίλσεν, Βανάκεν, Ονιεντίκα – Μπουκανάν, Γιούτγκλα, Λανχ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5.15 7.85 2.4 1.52 1.52 2.4 1.75 1.95 1.09 1.16 3
Μπενφίκα - Κλαμπ Μπριζ / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τη Μπενφίκα να έχει επιδείξει την ανωτερότητα και στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια νευρική Κλαμπ Μπριζ που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και εντός συνόρων και δεν δείχνει να πιστεύει καν στην υπέρβαση. Έχει τύχη ο άσος απο το πρώτο ημίχρονο (1.95), μπορεί βέβαια να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr