Ποδόσφαιρο

Super League: Ατρόμητος - ΑΕΚ, θα μιλήσουν τα δοκάρια!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 10:19

Το Δικαστήριο μίλησε, και αποφάσισε εκ νέου διεξαγωγή του ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Super League: Ατρόμητος - ΑΕΚ, θα μιλήσουν τα δοκάρια!

*Εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής. Λόγω λάθος διαστάσεων των δοκαριών στο Περιστέρι το πρώτο ματς είχε αναβληθεί και οδηγήθηκε στα Δικαστήρια. Η τελική απόφαση έδειξε πως δεν έφταιγε κανείς, και έτσι ορίστηκε εκ νέου διεξαγωγή του παιχνιδιού με τη σημερινή ημερομηνία.

08/03/2023, (17:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 938

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έκανε την προσπάθεια για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ αλλά δεν τα κατάφερε. Το τελικό 1-1 στη Τρίπολη έσβησε οποιεσδήποτε ελπίδες είχε και οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στα πλέι άουτ. Δημιούργησε κάποιες φάσεις, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν ρίσκαρε τόσο όσο έπρεπε για να διεκδικήσει περισσότερα. Εν τέλει, δίκαιο κρίνεται το τελικό 1-1. Μέτρια προς καλή κρίνεται η φετινή χρονιά, χωρίς όμως ιδιαίτερες φιλοδοξίες και την εξασφάλιση μιας θέσης στην 6άδα. «Πρέπει να βρούμε κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν», δήλωσε ο κόουτς Κόλμαν. Πάντως, για το σημερινό παιχνίδι υπάρχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον, λόγω των γεγονότων που έγιναν στην αναβολή του. Στο φινάλε της κανονικής διάρκεια φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει κάποια προβλήματα η ομάδα του Περιστερίου, πέρα των μακροχρόνιων.

Πιθανή ενδεκάδα

Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Καμαρά – Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κινήθηκε σε υψηλό ρυθμό στην απαιτητική αποστολή στο Ηράκλειο και επέβαλε την ποιοτική ανωτερότητά της επί του ΟΦΗ. Σημαντικό το γεγονός πως υπερκαλύφθηκαν απουσίες βασικών επιθετικών, δείγμα του βάθους στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων. Σκόραρε σε κομβικά σημεία και κυρίως εκμεταλλεύτηκε την αποτελεσματικότητά της. Επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Καθαρή εστία στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ματς ειδικών συνθηκών το σημερινό, μετά τα όσα έγιναν στην αρχική του ημερομηνία και όσα ακολούθησαν στα Δικαστήρια, όμως την ενδιαφέρει κυρίως για βαθμολογικούς λόγους. Θέλει και τη νίκη για να περάσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, συνυπολογίζοντας πως περιμένει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισαν οι Σιμάνσκι και Αραούχο. Τιμωρημένος είναι ο Άμραμπατ και νοκ-άουτ παραμένει ο αρχισκόρερ Γκαρσία.

Πιθανή ενδεκάδα

Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Πινέδα, Γιόνσον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Τσούμπερ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8 5.5 1.32 2.17 1.64 1.45 2.62 1.95 1.75 3.4 1.16 1.06
Ατρόμητος - ΑΕΚ / Εκτίμηση

Δεν ξέρω κατά πόσο θα το πάρει προσωπικά το θέμα ο Ατρόμητος με τα δοκάρια, όμως σίγουρα δεν θα περιμένει την ΑΕΚ αδιάφορος. Περιμένω να προβάλει αντίσταση. Πάμε με το goal/goal (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.