Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - ΠΑΟΚ, η παράδοση υπέρ του δικεφάλου!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 10:41

Από σαράντα κύματα πέρασε το συγκεκριμένο ματς, αλλά τελικά ήρθε η ώρα να διεξαχθεί σήμερα. 

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - ΠΑΟΚ, η παράδοση υπέρ του δικεφάλου!

08/03/2023, (19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 939

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2 HD

* Πρώτο ματς για τα ημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του ΠΑΟΚ (12/4). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα κερδίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. - Το ματς αναβλήθηκε δύο φορές προηγουμένως, την πρώτη λόγω του χιονιά, τη δεύτερο λόγω του Εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Λαμία

Τεράστια νίκη η Λαμία επί του Άρη με σκορ 2-1. Πολύτιμη νίκη που της δίνει τεράστια ανάσα για τη συνέχεια, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο του big-6. Έβγαλε ενέργεια και πάθος, έχοντας φυσικά και την τύχη με το μέρος της αυτή τη φορά. Στο Κύπελλο, είχε πολύ βατό μονοπάτι έως τώρα, απέκλεισε κατά σειρά τον Αλμωπό (2-0 εκτός), την Καλλιθέα (1-1 εντός, 2-1 εκτός) και τον Απ. Παραλιμνίου (2-1 εκτός, 4-2 εντός). Τιμητική η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στους «4», όμως «το Κύπελλο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας», ομολόγησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και φυσικά ρίχνει το βάρος στο ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

Αγωνιστικά νέα

Έμειναν εκτός αποστολής οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βέργος, αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Άρη. Επιστρέφει σε αποστολή έπειτα από καιρό ο Ντε Βινσέντι, ενώ αποκλείστηκαν για διάφορους λόγους οι Κοσέλεφ, Κορνέζος, Πάβλοβετς, Τσιλούλης, Τσούκαλος, Τόσιτς, Ρόμανιτς. Δεν υπολογίζονται οι Σαράνοφ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης.

Πιθανή ενδεκάδα

Γκαραβέλης – Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά – Στάνκο, Τζανδάρης, Νούνιες – Μαρτίνεθ, Μανούσος

ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, διέσυρε τον Ιωνικό με 6-0 στην πιο παραγωγική του φετινή εμφάνιση. Ουσιαστικά το παιχνίδι το καθάρισε στο πρώτο ημίωρο. Αισίως ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος σε 15 αγωνιστικές και 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, απαντώντας με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και εμφάνιση στο ότι προερχόταν από 3 ισοπαλίες στις 4 προηγούμενες αγωνιστικές. Οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο -5 (με παιχνίδι περισσότερο) από ΑΕΚ. Στο Κύπελλο, απέκλεισε προηγουμένως την Καλαμάτα (2/2 νίκες με 2-0) και τον Παναθηναϊκό (2-0 εντός, 1-1 εκτός). Ακολουθεί ματς με τον Βόλο.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Σβαμπ, γυρίζει και ο τιμωρημένος στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος Σάστρε. Εκτός δράσης παραμένουν οι Ολιβέιρα, Κάργας και ο τραυματίας Φ. Σοάρες.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.25 4.5 1.37 1.7 2.08 1.24 3.75 2.35 1.52 2.87 1.19 1.07
Λαμία - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο την διοργάνωση όπως κάθε χρόνο, και ο αντίπαλος προσφέρεται για αυτό. 2 & over 1.5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.