Ποδόσφαιρο

Champions League: Τότεναμ – Μίλαν, πρόκριση στα γκολ!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 10:42

Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο και δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Champions League: Τότεναμ – Μίλαν, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τότεναμ – Μίλαν.

Ρεβάνς της φάσης των “16”.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Τότεναμ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Τότεναμ

Η Τότεναμ βρέθηκε απο νωρίς να κυνηγά το σκορ (7’), περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και εν τέλει ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Εντός στόχων πάντως αν και εσχάτως έχει χάσει την συνέπεια της. Μετρά δύο σερί ήττες στην Αγγλία καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, έχασε 1-0 εκτός από τη Γουλβς (Πρέμιερ Λιγκ) και έδωσε δικαιώματα στο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Με πρόσφατο 4-1-3 εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τέσσερις προκρίσεις σε έξι νοκ άουτ με ιταλικές ομάδες, με τις οποίες έχει 5-3-1 εντός έδρας. Μετά από εκτός έδρας ήττα σε 1ο ματς, πήρε 10/19 προκρίσεις.

«Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Αγγλίας δεν ήταν καλό αποτέλεσμα γιατί θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Την Τετάρτη όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε θετικοί, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Ζούμε με πίεση και αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνεις επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε από πού ερχόμαστε, πέρυσι ήμασταν στο Conference League και σήμερα είμαστε στο Champions League» τόνισε ο Αντόνιο Κόντε που επιστρέφει στον πάγκο μετά απο ένα πρόβλημα υγείας.

Με απουσίες
Η επιστροφή απο τιμωρία του βασικού Χόιμπιεργκ (μ. 6/1, 25/4) το μοναδικό καλό νέο για τον Ιταλό τεχνικό. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος βασικός στόπερ Ντάιερ (α. 7/0, 24/2), εκτός οι βασικοι Μπεντανκούρ (μ. 6/1, 18/5), Γιορίς (τ. 6/21 συμ., αρχηγός), εκτός και οι χρήσιμοι Μπισουμά (μ. 3/0, μ. 20/0), Σεσενιόν (μ. 3/0, 17/2).

Πιθανή σύνθεση: Φόρστερ – Ρομέρο, Λανγκλέ, Ντέιβις – Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον – Κέιν

Μίλαν

Η Μίλαν σκόραρε νωρίς εις βάρος της Τότεναμ, παρουσιάστηκε πειθαρχημένη αμυντικά είχε μάλιστα ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ στο φινάλε. Δίκαιη νίκη, έδωσε τις απαραίτητες ντόπες αυτοπεποίθησης καθώς φέτος κρίνεται αλλοπρόσαλλη. Μετά από σερί 4-0-0 σε επίσημα, το Σάββατο έχασε 2-1 εκτός από τη Φιορεντίνα και θέτει σε κίνδυνο το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Με πρόσφατο 6-5-9 στον θεσμό και 3-2-6 στα εκτός, αρνητικό και το 3-2-8 στα τελευταία 13 ματς της φάσης των «16». Πριν από το ματς εντός με την Τότεναμ είχε επί μέρους 1-4-12 με αγγλικές ομάδες (πέντε σερί ήττες!).

«Είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις την πορεία ενός αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν ένα ισορροπημένο, σκληρό παιχνίδι που κερδίσαμε άξια γιατί κατά τη γνώμη μου παίξαμε λίγο καλύτερα από τους αντιπάλους μας και πρέπει να στοχεύσουμε να κάνουμε το ίδιο αύριο το βράδυ.Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, το οποίο δεν είναι πλεονέκτημα που μπορούμε να διαχειριστούμε, αλλά πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με μεγάλη αποφασιστικότητα, θέληση και ποιότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος μας είναι να γίνουμε ξανά σημαντικός στην Ευρώπη και αύριο έχουμε μια ευκαιρία” υπογράμμισε ο τεχνικός Πιόλι.

Με Μενιάν
Ο βασικός τερματοφύλακας Μενιάν μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα και θα βρίσκεται βέβαια στο αρχικό σχήμα. Ετοιμος ο Ντίαθ (μ. 5/1, 21/4), διαθέσιμος και ο ηγετικός Ζιρού που έχασε προπονήσεις λόγω ίωσης. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Ντεστ (α. 4/0, 8/0), Ιμπραΐμοβιτς (ε. 2/0), Βρανκς (μ. 7/0), Αντλί (μ. 5/0).

Πιθανή σύνθεση: Μενιάν – Καλούλου, Τιαό, Τομόρι – Μεσίας, Μπενασέρ, Τονάλι, Ερναντέζ – Ντίαθ – Λεάο, Ζιρού

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.65 4.5 1.7 2.07 1.23 3.85 1.92 1.78 1.2 1.28 2
Τότεναμ - Μίλαν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές και διάγουν μάλιστα παράλληλες πορείες εντός συνόρων όπου παλεύουν για την 4αδα και προέρχονται απο απρόσμενες ήττες. Η Τότεναμ διαθέτει ενθουσιασμό αλλά η Μίλαν τη… τεχνογνωσία. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.91.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr