Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν, θέαμα ή τακτική;

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 10:59

Σπουδαίος επαναληπτικός στην Αλιάνζ Αρένα, με την Μπάγερν να θέλει να διασφαλίσει το προβάδισμα που έχει από το πρώτο παιχνίδι.

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν, θέαμα ή τακτική;

08/03/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 947

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2HD

* Επαναληπτικός αγώνας για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν με ένα γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Μπάγερν Μονάχου

Οριακά δίκαιη η νίκη της στο Παρίσι με 0-1, αφού μπορούσε να είχε σκοράρει πιο εύκολα αλλά και να είχε δεχθεί επίσης ένα με την ίδια ευκολία. Τελικά τη λύτρωση την έδωσε ο πρώην Παριζιάνος, Κομάν, με το γκολ του στο 53'. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια αλλά τελικά άντεξε. Της αρκεί νίκη ή η ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση. Εντός έδρας κόντρα σε Γάλλους μετρά απολογισμό 11-2-4. Όταν έχει κερδίσει το πρώτο ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη, μετρά 26/27 προκρίσεις. Μοναδική φορά που δεν τα κατάφερε ήταν με τη Μίλαν στη φάση των «16», τη σεζόν 2010-11. Αποχώρησε νικήτρια με 2-1 από τη Στουτγκάρδη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Παιχνίδι με δύο όψεις, αλλά κρατάει τη νίκη εν τέλει. Διορθώσεις πάντως χρειάζονται και άμεσα.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος και εκτός πλάνων είναι ο βασικός αμυντικός Παβάρ. Τα υπόλοιπα προβλήματα γνωστά.

Πιθανή ενδεκάδα

Ζόμερ – Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, ντε Λιχτ – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μίλερ, Μουσιάλα, Ντέιβις – Τσουπό Μοτίνγκ.

Παρί Σεν Ζερμέν

Για ένα ημίχρονο δεν ήταν στα καλά της επί της Μπάγερν. Όταν δέχθηκε το γκολ και προχώρησε σε αλλαγές, μόνο τότε γύρισε τον διακόπτη και μπόρεσε και κοίταξε στα μάτια τη Μπάγερν. Σήμερα καλείται να κερδίσει για να προχωρήσει τη διοργάνωση, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο δεδομένων των συνθηκών. Πάνω στον Μέσι και στον Εμπαπέ θα πέσει όλο το βάρος απόψε, αφού ο Νεϊμάρ χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού. Επέστρεψε στις καλές και πειστικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας κατά σειρά των Λιλ (4-3), Μαρσέιγ (3-0) και Ναντ (4-2). Χάρη στα αποτελέσματα αυτά επικράτησε ηρεμία στις τάξεις της, αλλά προβληματισμός πρέπει να υπάρχει με τα αγωνιστικά κενά που δείχνει κατά διαστήματα.

Αγωνιστικά νέα

Στα αγωνιστικά θέματα, άσχημα νέα για τον Νεϊμάρ, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, τεράστια η απώλεια. Παρά τις κατηγορίες για βιασμό, ο Χακίμι μπήκε αποστολή, ξεπέρασε τον τραυματισμό του, υπολογίζεται κανονικά. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει εκτός και ο ενίοτε βασικός στόπερ Κιμπεμπέ. Επιστρέφουν οι κεντρικοί μέσοι Βεράτι και Ρενάτο Σάντσες.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντοναρούμα – Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο – Χακίμι, Βεράτι, Φαμπιάν Ρουίς, Βιτίνια, Νούνο Μέντες – Μέσι, Εμπαπέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 4.6 4.3 3.2 1.32 1.85 1.87 1.38 2.8 1.22 1.19 2.15
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Όλοι θα έχουν στραμμένοι τα βλέμματά τους στα γκολ στο αποψινό παιχνίδι, αφού η Παρί χρειάζεται οπωσδήποτε ένα. Το θέμα είναι πως μιλάμε για δύο έμπειρες ομάδες. και η τακτική θα παίξει ρόλο. Η Παρί είχε βγάλει διπλό πριν δύο χρόνια εκεί, άρα μπορεί να το ξανακάνει, ειδικά στη φετινή Μπάγερν. Θα ρισκάρω και θα πάω προς τα δεξιά.

Ρίσκο: 2 (4.21)

2 Draw No Bet (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr