Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Μιγιονάριος Μπογκοτά - Ατλέτικο Μινέιρο, σπουδαίο ματς με πολύ ενδιαφέρον!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 12:06

H Aτλέτικο Μινέιρο θα μεταβεί στο Μπογκοτά, έτσι ώστε να πάρει το προβάδισμα για μια θέση στους ομίλους. 

Copa Libertadores: Μιγιονάριος Μπογκοτά - Ατλέτικο Μινέιρο, σπουδαίο ματς με πολύ ενδιαφέρον!

09/03/2023, (02:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 956

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 9 HD

*Πρώτος αγώνας για τον 2ο προκριματικό του Λιμπερταδόρες, ακολουθεί ρεβάνς (16/3). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Σουνταμερικάνα.

Λος Μιγιονάριος

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Εκουατοριανή Κατόλικα στον προηγούμενο γύρο και πήρε έστω και ζόρικα την πρόκριση. Το εισιτήριο ήρθε στο δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας όπου εκεί έπρεπε να φτάσει στην ανατροπή για να νικήσει. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Ντεπορτίβο Κάλι, χάρη στα τέρματα του επιθετικού Βαλένσια στο 6’ και του μέσου Περέιρα με πέναλτι στο 29’. Η νίκη της αποκτά μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη ότι προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον. Πλέον μετά από τέσσερα παιχνίδια μετρά τρεις νίκες και μία ήττα.

Αγωνιστικά νέα

Πέρα από τον μακροχρόνια απόντα 36χρονο επιθετικό Λουίς Κάρλος Ρουίς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα

Μοντέρο – Περλάσα, Λίνας, Βάργκας, Μπέρτελ – Λάρι Βάσκες, Χιράλδο – Κορτές, Σίλβα, Κατάνιο – Κάστρο.

Ατλέτικο Μινέιρο

Στον προηγούμενο γύρο δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπόμπο. Κέρδισε τους Βενεζουελάνους με 3-1 στη ρεβάνς της Βραζιλίας, αλλά για να εισέλθει στους ομίλους του Λιμπερταδόρες θα χρειαστεί καλύτερη προσπάθεια στα δύο πιο απαιτητικά και ανταγωνιστικά ματς με τη Μιγιονάριος. Το πρωτάθλημα Βραζιλίας ξεκινά τον Απρίλιο και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο πολιτειακό Μινέιρο. Εκεί μετρά μετά από οκτώ αγωνιστικές έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες ήταν απέναντι σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ οι δύο ισοπαλίες ήρθε στα ντέρμπι με την Κρουζέιρο (1-1) και την Αμέρικα (1-1). Τα κυριότερα φετινά της μεταγραφικά αποκτήματα είναι ο έμπειρος μέσος Εντενίλσον που ήρθε από την Ιντερνασιονάλ αντί του ποσού των 1,1 εκ. Ευρώ, ο Αργεντινός αμυντικός Σαράβια που έμεινε ελεύθερος από την Μποταφόγκο και ο Ουρουγουανός μέσος Λέμος που αποκτήθηκε από την Φενέρμπαχτσε.

Αγωνιστικά νέα

Απών ο βασικός μεσοεπιθετικός Ζαράτσο, ταξίδεψε στην Αργεντινή για την κηδεία του κουνιάδου του. Τραυματίας ο Φουκς (Α), τιμωρημένος παραμένει ο Παβόν (Ε). Μακροχρόνια απόντες οι Κάρντεκ (Ε) και Αράνα (Α).

Πιθανή ενδεκάδα

Έβερσον – Ντοντό, Ζέμερσον, Μαουρίσιο Λέμος, Σαράβια – Πάτρικ, Άλαν, Πεντρίνιο, Εντενίλσον – Παουλίνιο, Χουλκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 2.95 2.75 1.44 2.6 5.15 2.12 1.61 1.4 1.32 1.45
Λος Μιγιονάριος - Ατλέτικο Μινέιρο / Εκτίμηση

Σοβαρή και έμπειρη ομάδα η Μινέιρο, αλλά η Μιγιονάρος είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Κολομβίας και έχει μία πολύ ισχυρή έδρα. Θα πάω με την κάλυψη του 2X & over 1.5 (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr