Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Ντεπ. Μαγκαγιάνες - Ιντεπ. Μεντεγίν, η εμπειρία θα μετρήσει!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 12:23

Στο Ρανκάγουα θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα το οριακό αυτό παιχνίδι, για ένα εισιτήριο στους ομίλους. 

Copa Libertadores: Ντεπ. Μαγκαγιάνες - Ιντεπ. Μεντεγίν, η εμπειρία θα μετρήσει!

09/03/2023, (00:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 949

*Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό του Λιμπερταδόρες, ακολουθεί ρεβάνς (16/3). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Σε ουδέτερο. Το γήπεδο της Μαγκαγιάνες δεν πληροί τις προδιαγραφές της Comnebol και έτσι θα παίξει στην Ρανκάγουα (γήπεδο της Ο’ Χίγκινς), που απέχει 70 χλμ. από την φυσική της έδρα.

Ντεπόρτες Μαγκαγιάνες

Έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στη Βολιβιανή Όλγουεϊς Ρέντι και κατάφερε με δύο νίκες να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς της σειράς στη Χιλή, πήρε ιδανικό προβάδισμα με σκορ 3-0. Στη ρεβάνς μάλιστα, στο μεγάλο υψόμετρο της Λα Παζ, αν και ήταν μεγάλο αουτσάιντερ κατάφερε να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και να πάρει άνετα το διπλό, με σκορ 1-3. Εξασφάλισε έτσι την παρουσία της στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει την επιστροφή της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά από 38 χρόνια. «Είναι μια τρομερή επιβράβευση για τους παίκτες και τον σύλλογο. Εκπροσωπήσαμε εξαιρετικά το ποδόσφαιρο της Χιλής και πήρε μια ιστορική πρόκριση», τα λόγια του τεχνικού Νικολάς Νούνιες.

Πιθανή ενδεκάδα

Ροντρίγκες – Εσπινόσα, Βάσκες, Πινέρο, Βίλτσες – Τζόουνς, Αράνγκις, Κορτές – Φλόρες, Καντενάτσι, Βιγιανουέβα

Ιντεπ. Μεντεγίν

Έκανε το καθήκον της κόντρα στη Νασιονάλ από τον Ισημερινό και πήρε την πρόκριση. Στάθηκε αξιοπρεπώς στο υψόμετρο του Κίτο και πήρε δίκαια το 2-2 στο φινάλε. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και η 2η στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ήταν χωρίς τρίποντο, έχοντας καταγράψει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Δεν την τρομάζει το εμπόδιο της άπειρης Μαγκαγιάνες και έχει μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ο φορ Καμπίντο. Συνεχίζουν τραυματίες ο μπακ Μαρουλάνδα, ο εξτρέμ Ιμπαργουέν και ο μέσος Λοάισα. Αποθεραπεύτηκε κι επανέρχεται ο εξτρέμ Πάρντο.

Πιθανή ενδεκάδα

Αντρές Μοσκέρα Μαρμολέχο – Καδαβίδ, Μορένο, Παλάσιος, Λοντόνιο – Ρικάουρτε, Λοάισα, Σετρέ, Βαλένσια – Φελίπε Πάρδο, Λουσιάνο Πονς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.1 2.95 1.6 2.2 1.2 4 1.88 1.78 1.35 1.3 1.55
Ντεπόρτες Μαγκαγιάνες - Ιντεπ. Μεντεγίν / Εκτίμηση

Η Μεντεγίν σαφώς και είναι πιο έμπειρη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσει, αλλά ένα μικρό προβάδισμα το έχει. 2 DNB (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr