Ποδόσφαιρο

Europa League: Γιουβέντους - Φράιμπουργκ, σφιχτό παιχνίδι!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 10:14

H Γηραιά Κυρία υποδέχεται στο πρώτο παιχνίδι την Φράιμπουργκ στην έδρα της, και θέλει να θέσει βάσεις πρόκρισης. 

Europa League: Γιουβέντους - Φράιμπουργκ, σφιχτό παιχνίδι!

09/03/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 974

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD

*Πρώτο ματς για τους «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Φράιμπουργκ (16/3). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Γιουβέντους

Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση απέναντι στη Ναντ. Παραχώρησε 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο, όμως στη Γαλλία νίκησε εύκολα 0-3 με χατ-τρικ του Ντι Μαρία και παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη περισσότερο. Με άνεση, εν τέλει, στους «16» η Γιουβέντους του Μαξ Αλέγκρι, η οποία μάλλον πρέπει να κατακτήσει το τρόπαιο για να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσω της Serie A τα πράγματα είναι δύσκολα, απέχει 12 βαθμούς από την τετράδα. Την Κυριακή έπαιζε στην έδρα της Ρόμα. Δέχθηκε γκολ στη μοναδική επίθεση του αντιπάλου (53’), είχε τρία δοκάρια (44’, 59’, 82’), για να υποστεί άδοξη ήττα με 1-0. Τέλος το σερί των τεσσάρων νικών εντός συνόρων και ενώ την Κυριακή υποδέχεται τη Σαμπντόρια. «Πρέπει να δημιουργήσουμε τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία. Η Φράιμπουργκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που παρέμεινε αήττητη στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Και εμείς πρέπει να αρχίσουμε ξανά να κερδίζουμε στην έδρα μας, γιατί φέτος στην Ευρώπη νικήσαμε εκεί μόνο τη Μακάμπι» ανέφερε ο Μαξ Αλέγκρι.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες ο μπακ Ντε Σίλιο και ο φορ Μίλικ. Προλαβαίνουν ο μπακ-στόπερ Άλεξ Σάντρο και ο χαφ Πογκμπά.

Πιθανή ενδεκάδα

Σέζνι – Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Κουαδράδο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς, Κιέζα

Φράιμπουργκ

Χωρίς πρόβλημα κατάφερε να καπαρώσει την 1η θέση του ομίλου του Ολυμπιακού με απολογισμό 4-2-0. Για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ φάση. Είναι επικίνδυνη ομάδα και ο τίτλος του αουτσάιντερ είναι λίγο επιρρεπής στη φάση που βρισκόμαστε. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από λευκή ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ βρίσκεται στην 5η θέση της Bundesliga. Ήταν η 10η φορά φέτος στην κατηγορία που δεν δέχεται γκολ. Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή της σε ιταλικό έδαφος αναφορικά με τα ευρωπαϊκά ματς. Ο κόουτς Στράιχ τόνισε ότι: «πρέπει να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε. Είναι απίστευτο». Σφιχτή ομάδα, δεν έχει σημασία που είναι άπειρη, γιατί διαθέτει εξαιρετικό και δουλεμένο σύνολο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γέονγκ. Πέμπτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο ενίοτε βασικός επιθετικός χαφ Κιερέ.

Πιθανή ενδεκάδα

Φλέκεν – Σίλντιγια, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ – Κίμπλερ, Μ. Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Κρ. Γκίντερ – Ντόαν, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 3.8 6.5 1.67 2.08 1.2 4 2.18 1.6 1.11 1.23 2.42
Γιουβέντους - Φράιμπουργκ / Εκτίμηση

Η Φράιμπουργκ θα προσπαθήσει να σφίξει την άμυνά της απέναντι στη Γιουβέντους, και η Γιούβε έδειξε στο παιχνίδι με τη Ρόμα πως δυσκολεύεται να ανοίξει τέτοιες άμυνες.

Πάμε με το Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2,5: Όχι (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr