Ποδόσφαιρο

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις, ώρα αντίδρασης!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 10:32

H Mάντσεστερ θέλει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την 7άρα στο πρωτάθλημα, και να συγκεντρωθεί στον ευρωπαϊκό της στόχο. 

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις, ώρα αντίδρασης!

09/03/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 975

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2 HD

* Πρώτο ματς για τους «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπέτις (16/3). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα σημεία ήταν καλύτερη σε σχέση με την Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρο, και κατάφερε και πήρε τη πρόκριση στην έδρα της. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να ανεβάσει στροφές και να φέρει τούμπα το ματς και τη πρόκριση. Ακολούθησε η κατάκτηση του Λιγκ Καπ με 2-0 επί της Νιούκαστλ, η πρόκριση στο Κύπελλο με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ, όμως όλα αυτά πήγαν περίπατο την περασμένη Κυριακή, μετά το ντροπιαστικό 7-0 από τη Λίβερπουλ, που ήταν η πιο βαριά ήττα της στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Τεράστιο σοκ, ο κόουτς Τεν Χαχ άσκησε κριτική στους παίκτες και ζήτησε πειστική αντίδραση. Πλην της Μπαρτσελόνα η Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε κι άλλη ισπανική ομάδα στον όμιλο, τη Σοσιεδάδ, έχασε μάλιστα τη μάχη της πρωτιάς, στη διαφορά τερμάτων.

Αγωνιστικά νέα

Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμού οι μέσοι Ζάμπιτσερ, Φαν ντε Μπέικ, Έρικσεν. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο εξτρέμ Μαρσιάλ, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενδέχεται να προλάβει τη ρεβάνς. Ξεπέρασαν ενοχλήσεις ο στόπερ Λίντελεφ και ο αμυντικός χαφ Καζεμίρο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Φρεντ – Άντονι, Μπρ. Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ

Μπέτις

Με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία, έκανε επίδειξη δύναμης στη φάση των ομίλων απέναντι σε Ρόμα, Λουντογκόρετς, Ελσίνκι και ως πρώτη εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στη φάση των 16. Πέρσι αποκλείστηκε σε αυτό τον γύρο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα έδωσε δύσκολο ματς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα και κόλλησαν στο 0-0, πραγματικά παράδοξο. Βρίσκεται σε απόσταση μιας νίκης από την πρώτη τετράδα, που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος. Ακολουθεί την Κυριακή η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. «Πάμε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης. Φαβορί είναι αυτοί, λόγω μπάτζετ και οικονομικών δυνατοτήτων, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως πάντα, ανεξάρτητα από τις όποιες αναποδιές μας τυχαίνουν» έλεγε κατά την αποχώρηση της αποστολής ο πρόεδρος Άνχελ Χάρο.

Αγωνιστικά νέα

Λογικά επιστρέφει ο Σέρχιο Κανάλες. Εκτός ο Ναμπίλ Φεκίρ με σοβαρό τραυματισμό, όπως και ο Χουάν Κρουθ.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπράβο – Σαμπαλί, Λουίζ Φελίπε, Πετσέλα, Αμπνέρ – Καρβάλιο, Γκίδο Ροδρίγες – Λουίζ Ενρίκε, Κανάλες, Χουάνμι – Μπόρχα Ιγκλέσιας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5 10.25 2.32 1.54 1.47 2.5 1.97 1.74 1.05 1.15 3.45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ θα ψάξει αντίδραση και απαντήσεις προς τους οπαδούς της. Η Μπέτις δεν είναι καμία ομάδα που φοβάται και μπορεί να σκοράρει εξίσου. Over 2.5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr