Ποδόσφαιρο

Europa League: Σεβίλλη – Φενέρμπαχτσέ, λύση στα γκολ!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 10:49

Οι Ανδαλουσιανοί προβληματίζουν εντός συνόρων, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με περίσσια άνεση και έτσι θα προσπεράσουμε σημείο επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Europa League: Σεβίλλη – Φενέρμπαχτσέ, λύση στα γκολ!

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα - Σοσιεδάδ στο Europa League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”, η ρεβάνς 16/3.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
22:00, Cosmote Sport 4 HD

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν όπου έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση με το 3-0. Στην ρεβάνς έπαιξε πάντως με την φωτιά καθώς ηττήθηκε 2-0, απέφυγε πάντως τα χειρότερα. “Σωσίβιο” η Ευρώπη, απογοητεύει εντός συνόρων. Την Κυριακή διασύρθηκε απο την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-6), μετρά μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία και βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης με την γκρίνια να επιστρέφει προς τον τεχνικό Σαμπάολι. Βρίσκεται στους «16» για 7η φορά στην ιστορία της, όσες φορές προκρίθηκε, κατέκτησε το τρόπαιο! Μετρά 5-1-1 με τουρκικές ομάδες, η μοναδική ήττα από τη Φενέρμπαχτσε!

"Ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντικός για εμάς, όπως και κάθε άλλο ματς. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα και άνετα. Αν παίξουμε υπό πίεση και άγχος, αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Η δύναμη της Φενέρμπαχτσε είναι η μετάβαση, η πίεση και η δύναμη των δύο ελίτ επιθετικών της."

Επιστροφές
Εξέτισαν οι βασικοι Γκουντέλγι (μεσοαμυντικός) και Λαμέλα (μεσοεπιθετικός), σταθερά εκτός οι στόπερ Μαρκάο, Μπαντέ, Ρεκίκ και οι εξτρέμ Γκόμες, Κορόνα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο μέσος Γκεγιέ (χειμερινό απόκτημα).

Πιθανή σύνθεση: Ντμίτροβιτς – Νιανζού, Φερνάντο, Τέλες – Μοντιέλ, Ράκιτιτς, Χορδάν, Ακούνια – Ο. Τόρες, Μπράιαν Χιλ – Εν Νεσίρι

Φενερμπαχτσέ

Εντυπωσιακή παρουσιάστηκε στην περιπέτεια των ομίλων η Φενέρμπαχτσε που εξασφάλισε αήττητη την πρωτιά και προκρίθηκε στους «16» για πρώτη φορά από το 2015-16. Σταθερά ανταγωνιστική εντός συνόρων, το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Καϊσερισπορ και συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής. Μετρά μόλις μια νίκη (Σεβίλλη, 2008) σε οκτώ ματς με ισπανικές ομάδες. Αήττητη φέτος σε έξι εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς (3-3-0), έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της!

«Στόχος μας σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν είμαστε τα φαβορί σε αυτό το τουρνουά» τόνισε ο πολύπειρος Ζεσούς και πρόσθεσε: «Σε αυτό αυτό το στάδιο, οι αντίπαλοι είναι στο επίπεδο του Champions League. Η Σεβίλλη έχει περισσότερη εμπειρία από τη Φενερμπαχτσέ, αν και θα έχουμε ευκαιρίες», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Αγωνία για Μπατσουαγι
Ο βασικός επιθετικός Μπατσουαγί έχασε το ματς με τη Καϊσερισπορ και δίνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το ευρωπαϊκό ραντεβού. Χάνει ένα ακόμα ο χρήσιμος στόπερ Πέρες, δεν υπολογίζονται οι αναπληρωματικοί Αλιόσκι και Γκουστάβο Ενρίκε(α.).

Πιθανή σύνθεση: Μπαγιντίρ – Ακαϊντίν, Σζαλάι, Καντιόγλου – Καχβετσί, Αράο, Κρέσπο, Λίνκολν, Ρόσι – Κινγκ, Βαλένσια

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.45 3.75 1.65 2.1 1.22 3.8 1.88 1.82 1.25 1.28 1.82
Σεβίλλη - Φενερμπαχτσέ / Εκτίμηση

Οι Ανδαλουσιανοί έχουν τη… τεχνογνωσία στη διοργάνωση αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν… κρύβονται και εντυπωσιάζουν και εκτός συνόρων. Φέτος είναι αήττητοι σε έξι εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, ενώ έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο αποδεκτό 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr