Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα – Σοσιεδάδ, δεν… ξεφύγει το σκορ!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 11:07

Στις λεπτομέρειες και σε “χαμηλό” σκορ αναμένεται να κριθεί η αναμέτρηση στο “Ολύμπικο”.

Europa League: Ρόμα – Σοσιεδάδ, δεν… ξεφύγει το σκορ!

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα – Σοσιεδάδ στο Europa League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”, η ρεβάνς 16/3.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
19:45, Cosmote Sport 3 HD

Ρόμα

Η Ρόμα ήταν άτυχη στον πρώτο αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ αλλά στην ρεβάνς «εξαργύρωσε» την εμπειρία της και με το «καθαρό» 2-0 πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ανταγωνιστική αν και με αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση της φέτος η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο,που στο πρωτάθλημα παλεύει για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Την Κυριακή πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στη Γιουβέντους (1-0) έχοντας πάντως και την τύχη στο πλευρό της καθώς γλίτωσε απο τρία δοκάρια! Δυσκολεύεται με ισπανικές ομάδες, μετρά μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία (1-2-7).

«Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι δύσκολο να βρεις αδυναμίες. Είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους. Υπάρχουν πολλοί προικισμένοι τεχνικοί παίκτες στην Ισπανία και το να είσαι εκεί στην τέταρτη θέση της La Liga με τους γίγαντες που είναι πάντα εκεί είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Δεν είχαμε μια πολύ τυχερή κλήρωση, αλλά υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο Europa League, ειδικά αυτή τη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βλέπουν με τον ίδιο σεβασμό που τρέφουμε για αυτούς» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Εκτός ο Ιμπάνιεζ
Πλήγμα η απουσία του βασικού αμυντικού Ιμπάνιεζ που συμπλήρωσε κάρτες, δεν υπολογίζεται και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σολμπάκεν.

Πιθανή σύνθεση: Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κουμπούλα – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ ήταν η μοναδική ομάδα στην φάση των ομίλων που έκανε το πέντε στα πέντε και παρά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική, επιβραβεύτηκε με την πρωτιά στο γκρουπ. Εσχάτως έχασε πάντως τη συνέπεια προηγούμενων μηνών, την Παρασκευή κόλλησε στο 0-0 με τη Κάντιθ και μετρά μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς, δίνοντας… δικαιώματα. Δυσκολεύεται με ιταλικές ομάδες, όπου μετρά μόλιος μια νίκη σε έξι ματς (1-2-3), δεν έχει ακόμα επικρατήσει εκτός έδρας. Φέτος πάντως έκανε το τρία στα τρία εκτός έδρας στον όμιλο, χωρίς να δεχτεί γκολ.

"Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είμαστε γεμάτοι ελπίδα και ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να πετύχουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος. Europa League, Ρώμη, Μουρίνιο, φάση των 16. Η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη και θέλουμε να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Ανυπομονούμε να φτάσει η στιγμή. Θέλω να δω τους παίκτες μου σε έναν τέτοιο αγώνα." υπογράμμισε ο επιτυχημένος Αλγκουαθίλ.

Χωρίς Ελουστόντο
Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ο χρήσιμος μεσοαμυντικός Ελουστόντο. Κόντρα στη Κάντιθ επέστρεψε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικόε Νταβιντ Σίλβα μετά απο 1,5 μήνα απουσίας.

Πιθανή σύνθεση: Ρεμίρο – Σόλα, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Μουνιόθ – Ιγιαραμέντι, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Νταβίντ Σίλβα – Κούμπο, Σόρλοθ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 2.87 3.5 1.37 2.82 1.09 6 2.27 1.55 1.32 1.38 1.57
Ρόμα - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Εκτίμηση

Απο τα δυνατά ματς της ημέρας. Η Σοσιεδάδ επικράτησε φέτος στο “Ολντ Τραφορντ” και γενικότερα εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων και δεν θα… κρυφτεί στο “Ολύμπικο”. Η Ρόμα έχει μάθει να παίρνει αποτελεσματα και έχει τον πρώτο λόγο σε ένα ματς που δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ. Περιορίζουμε το ρίσκο με 1Χ και συνδυαστικό under στο 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr