Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Άντερλεχτ - Βιγιαρεάλ, τα κίτρινα υποβρύχια το προβάδισμα!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 11:33

Oι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να βυθίσουν τα κίτρινα υποβρύχια, στη προσπάθειά τους να περάσουν στην επόμενη φάση. 

Europa Conference League: Άντερλεχτ - Βιγιαρεάλ, τα κίτρινα υποβρύχια το προβάδισμα!

09/03/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 963

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 9 HD

*Πρώτο ματς για τους «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Βιγιαρεάλ (16/3). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Άντερλεχτ

Προκρίθηκε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, αποκλείοντας στα πλέι οφ τη Λουντογκόρετς. Ηττήθηκε 1-0 στον πρώτο αγώνα επί βουλγαρικού εδάφους, αλλά πήρε την πρόκριση στις Βρυξέλλες μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (2-1 η κανονική διάρκεια). Η πρόκριση έφερε ευφορία στις τάξεις της, αυτή όμως χάθηκε την Κυριακή, στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Γάνδη όπου ηττήθηκε με 1-0. Στο -4 πλέον η διαφορά της από την 8η Σερκλ Μπριζ την οποία υποδέχεται την προσεχή Κυριακή στις Βρυξέλλες. «Η Βιγιαρεάλ τα πηγαίνει περίφημα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ενώ και φέτος διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει στο ρόστερ της παίκτες που μπορεί να κοστίζουν ακόμη 70 εκατ. Ευρώ. Οσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της θα έλεγα ότι είναι παρόμοιος με το δικό μας. Πιστεύω στην πρόκριση», σημείωσε ο τεχνικός Ρίμερ.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός έμεινε ο αρχηγός Φαν Κρόμπριζ. Μπήκε ο Σνατίκι, παραμένουν τραυματίες οι Ντελκρουά και ο αναπληρωματικός Κάνα. Μένει εκτός ο Τρεμπέλ.

Πιθανή ενδεκάδα

Βερμπρούγκεν – Μουρίγιο, Ντεμπάστ, Βερτόνγκεν, Σαρντέλα – Ασιμέρου, Άρνσταντ, Βερσχάρεν – Ντρέγερ, Σλιμανί, Αμούζου

Βιγιαρεάλ

Βρίσκεται στους 16 της διοργάνωσης χάρη στην άνετη πορεία της στους ομίλους, όταν τερμάτισε πάνω από Χαποέλ Μπερ Σεβά, Αούστρια Βιέννης και Λεχ Πόζναν. Με απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα, καθάρισε εύκολα τη πρόκριση και νωρίς. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι νίκες ήταν με τον Έμερι στον πάγκο, ο οποίος τώρα είναι στην Αγγλία. Φυσικά και η ομάδα στοχεύει ψηλά στη διοργάνωση και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Στο πρωτάθλημα, δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, έχοντας «τρέξει» τον Φεβρουάριο ένα αρνητικό σερί με τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πάντως, στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα, έβγαλε αντίδραση και επικράτησε, αρχικά επί της Χετάφε (2-1) και το Σάββατο στην Ανδαλουσία επί της Αλμερία (0-2). Παλεύει για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν, με πολύ λίγες πιθανότητες πλέον για την τετράδα (Τσάμπιονς Λιγκ). Την Κυριακή ακολουθεί σημαντικό ματς με την Μπέτις.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο Καπού και ο Κοκλέν με σοβαρό τραυματισμό. Στα ευχάριστα η πρόσφατη επιστροφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Τζιοβάνι Λο Τσέλσο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρέινα – Φεμένια, Κουένκα, Μαντί, Μοχίκα – Μπαένα, Παρέχο, Τριγέρος – Τσουκουέζε, Ζ. Μορένο, Γ. Πίνο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 3.35 2 1.94 1.77 1.32 3.1 1.65 2.05 1.75 1.25 1.27
Άντερλεχτ - Βιγιαρεάλ / Εκτίμηση

Η Βιγιαρεάλ είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Μπορεί και τη νίκη, αλλά εμείς θα πάμε πιο safe. 2Χ & over 1.5 (1.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr