Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας, απρόβλεπτοι Ελβετοί

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 12:13

Ενδιαφέρουσα κόντρα στην Ελβετία, η πιο έμπειρη Βασιλεία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα με αντίπαλο την Σλόβαν που κυνηγάει πρόκριση σε ευρωπαϊκό προημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 1969!

Europa Conference League: Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας, απρόβλεπτοι Ελβετοί

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”, η ρεβάνς 16/3.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

22:00, Cosmote Sport 9 HD

Βασιλεία

Η Βασιλεία απέκλεισε την Τράμπζονσπορ στον προηγούμενο γύρο, με ήττα 1-0 εκτός έδρας και νίκη 2-0 εντός έδρας. Φαίνεται πως στον αθλητικό διευθυντή Χάικο Βόγκελ αρέσει αρκετά και ο ρόλος του προσωρινού προπονητή. Από την ομάδα φημολογείται ότι η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται αλλά ο Βόγκελ προετοίμασε και το Ευρωπαϊκό ματς. Στο πρωτάθλημα είναι τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και στην επικίνδυνη ζώνη. Άγνωστο κάθε φορά τι θα δεις στο γήπεδο. Είχε ματς πρωταθλήματος με την Λουκέρνη εκτός και νίκησε 1-0.

Μεγάλη απώλεια ο Μάλες

Τιμωρημένος ο επιθετικός μέσος Μάλες (29 ματς/9 γκολ/10 ασίστ). Τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Κόμας (26 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Τσάκα.

Πιθανή ενδεκάδα: Χιτς – Λόπεζ, Άνταμς, Πελμάρ, Καλαφιόρι – Τζάκα – Νοβόα Ράμος, Μπούργκερ, Μίλαρ (Εντόι) – Αμντούνι, Ζεκίρι.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας -τερμάτισε στην 1η θέση του 8ου ομίλου με τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα- πριν επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην Σλοβακία με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβα και νίκη 4-1. Η ομάδα του Βλαντίμιρ Βάις είναι αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις και πάει με καλή ψυχολογία στο ματς. Και τα τρία παιχνίδια της εκτός έδρας στην φαση των ομίλων έληξαν με 2-3 γκολ.

Επιστρέφει με απουσίες

Τιμωρημένος ο έμπειρος κεντρικός μέσος Κανκάβα (30 ματς/1 γκολ/2 ασίστ). Τραυματίες ο μπακ Πάουστσεκ (21 ματς/1 γκολ/3 ασίστ) και ο μέσος Ζμρχαλ (30 ματς/3 γκολ/4 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα: Χόβαν – Μεντβέντεφ, Κασία, Ντε Μάρκο, Λοβάτ – Άγκμπο, Κούτσκα – Τσάβριτς, Τσακβετάτζε, Βάις – Αμπουμπακάρι (Άντλερ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.6 4.5 1.92 1.78 1.32 3.1 1.75 1.92 1.18 1.23 2.05
Βασιλεία - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες δεν έχουν.. μυστικά καθώς συναντήθηκαν και στη φάση ομίλων. Οι Ελβετοί πάντως είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά την πρόκριση επί της Τραμπζονσπόρ, θεωρητικά έχουν το πάνω χέρι απόψε (1,78).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr