Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Λεχ Πόζναν-Τζουργκάρντεν, "δαγκώνουν" εντός οι Πολωνοί

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 12:29

Με όπλο την δυνατή έδρα η Λεχ Πόζναν θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους άσημους Σουηδούς

Europa Conference League: Λεχ Πόζναν-Τζουργκάρντεν,

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεχ Πόζναν-Τζουργκάρντεν στο Europa Conference League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”, η ρεβάνς 16/3.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

22:00, Cosmote Sport 9 HD

Λεχ Πόζναν

Στην Ευρώπη καλή η Λεχ Πόζναν στο πρωτάθλημα προβληματική. Η ομάδα του Φαν ντεν Μπρομ όμως απάντησε στους επικριτές της επιστρέφοντας στις νίκες με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στην Λέχια Γκντανσκ για να βελτιώσει την ψυχολογία της πριν την Ευρωπαϊκή συνέχεια. Μετράει στο γήπεδό της οκτώ Ευρωπαϊκά ματς φέτος και είναι αήττητη (7/1/0). Σε αυτά τα οκτώ ματς έχει κρατήσει και έξι φορές το μηδέν στην εστία της.

Επιστροφή Μουράβσκι

Διαθέσιμος μετά από τιμωρία είναι ο κεντρικός μέσος Μουράβσκι (34 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Παραμένει εκτός αγώνων και ο κεντρικός αμυντικός Σάτκα (16 ματς).

Τζουργκάρντεν

Το πρωτάθλημα στην Σουηδία αρχίζει τον Απρίλιο αλλά ως τότε η Τζουργκάντεν δίνει παιχνίδια για το κύπελλο. Το πιο δυνατό, το σαββατοκύριακο που πέρασε απέναντι στην Μπρομαποϊκάρνα την οποία νίκησε 2-1. Έκλεισε τον όμιλο αήττητη και με εντυπωσιακό σερί πέντε αγώνων. Μακριά από το γήπεδό της φέτος στην Ευρώπη έχει τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες (4/1/1). Τερμάτισε στην 1η θέση του 6ου ομίλου του Europa Conference League με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Μετά τον Εκνταλ ποιος;

Σημαντική απώλεια ο τιμωρημένος κεντρικός μέσος Σούλερ ο οποίος είναι τιμωρημένος. Έχει ενδιαφέρον πως θα καλυφθεί το κενό στα στόπερ που άφησε η αποχώρηση του Έκνταλ (Βερόνα).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.45 4.35 1.65 2.1 1.2 4 1.98 1.7 1.19 1.25 1.95
Λεχ Πόζναν - Τζουργκάρντεν / Εκτίμηση

Αξιόπιστη εντός έδρας η Λεχ Πόζναν, οπωσδήποτε μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην άσημη σουηδική ομάδα η οποία όμως εντυπωσίασε στον όμιλο. Πρώτο σημείο ο άσος (1,85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr