Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Με Μπόρο και Γουότφορντ

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 01:27

Μίντλεσμπρο και Γουότφορντ μπορεί να πάρουν σημαντικά διπλά το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Tσάμπιονσιπ: Με Μπόρο και Γουότφορντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμησεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπρίστολ Σίτι του Νάιτζελ Πίρσον πήρε ισοπαλία στο Χάντερσφιλντ αλλά με μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές είναι πιο κοντά στην ουρά παρά στα πλέι - οφ. Μετράει συνολικά έξι σερί under αλλά και επτά από τα τελευταία οκτώ. Εντός είναι πέντε αήττητη, το καλύτερο σερί από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά κέρδισε τελευταία φορά εκεί την Μπλάκπουλ το 2009. Eκτός Άτκινσον, Κάλας (μπακ), Μπεναρούς, Ουίλιαμς (μέσο), Κόνγουεϊ (δεύτερος σκόρερ), αμφίβολος ο μέσος Νέισμιθ.

Η Μπλάκπουλ κράτησε στο μηδέν την Μπέρνλι αλλά παραμένει στην ουρά με μόνο ένα τρίποντο σε 18 αγωνιστικές και κανένα στις τελευταίες τρεις, έχοντας σκοράρει μόλις δέκα φορές σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 14 ματς στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, με προηγούμενη νίκη το 2012. Εκτός Γκέιμπριελ, Εκπιτέτα (μπακ), Στιούαρτ, Μπρίντκατ (μέσοι), Άντερσον (εξτρέμ), Μπίσλι (επιθ.), αμφίβολοι Γκουντ (μπακ), Τράιμπουλ, Φιορίνι (μέσοι), Λέιβερι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλλαγή προπονητή δεν έχει λειτουργήσει ως τώρα για την Μπλάκπουλ, μπορεί να υποστεί άλλη μία ήττα σε μία δύσκολη έδρα.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μπέρμιγχαμ πήρε ισοπαλία στο Γουίγκαν και συνεχίζει να ανησυχεί για την παραμονή με πέντε ματς χωρίς νίκη και επτά πόντους σε 12 αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Γιούστας έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι στο γήπεδό της. Έχει όμως επτά νίκες σε δέκα εντός με Ρόδεραμ, με τελευταία ήττα το 2015. Eκτός oι μπακ Ουίλιαμς, Σάντερσον, o μέσος Μπέλιγχαμ και ο δεύτερος σκόρερ Ντίνι, αμφίβολος ο μπακ Λοντζέλο και οι μέσοι Κάμπελ, Μπιέλικ.

Η Ρόδεραμ κέρδισε την ΚΠΡ και έχει ξυπνήσει την κατάλληλη στιγμή, καθώς έχει δύο νίκες σε τρία ματς, όσες είχε μαζί στα προηγούμενα 18, έχοντας χάσει πλέον μόνο δύο στα τελευταία εννέα. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ δεν έχει όμως διπλό στα τελευταία οκτώ, ενώ έχει πάρει μόνο ένα στα τελευταία 12 ταξίδια. Εκτός ο μέσος Γουάιλς και ο μπακ Χολ, αμφίβολοι οι μπακ Πέλτιερ, Μόρισον , ο μεσοεπιθετικός Κίνα και ο δεύτερος σκόρερ Ράθμποουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ρόδεραμ έχει ξυπνήσει και χρωστά μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας, μπορεί να πάρει το διπλό απέναντι στη ντεφορμέ Μπέρμιγχαμ.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η πρωτοπόρος δεν κέρδισε την Μπλάκπουλ και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί όμως θέλει έξι νίκες ακόμα για την άνοδο, έχοντας αήττητο 15 αγώνων και δύο ήττες σε 35 ματς, ισοφάριση ρεκόρ για την κατηγορία. Σκοράρει σε 23 σερί αγώνες στο γήπεδό της. Εκτός ο μπακ Χάργουντ-Μπέλις και ο μέσος Μπράουνχιλ, αμφίβολος ο βασικός μπακ-χαφ Μάατσεν, ο αρχισκόρερ Ροντρίγκεζ και ο επιθετικός Μπένσον (δεύτερος σκόρερ).

Η Γουίγκαν έχασε από τη Γουέστ Μπρόμ. και είναι τελευταία με πέντε ματς χωρίς νίκη, ένα τρίποντο σε 14 αγωνιστικές, δύο σε 22 και ένα over σε εννέα. Η ομάδα του Σον Μαλόνι δεν νίκη στα τελευταία 12 ταξίδια, με πέντε ισοπαλίες σε αυτό το σερί. Τελευταία νίκη στο Μπέρνλι το 2009, αλλά δεν έχει παίξει εκεί από το 2014. Εκτός Κέλι, Kερ, Μπένετ (μπακ), αμφίβολοι οι μέσοι Κάζενς, Αζίζ και ο επιθετικός Γουάικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη μία νίκη για τη Γουίγκαν, χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΧΑΛ

Η Κόβεντρι διέλυσε τη Χάντερσφιλντ και πλησίασε τρεις πόντους από τη ζώνη των πλέι-οφ, έχοντας αήττητο έξι αγωνιστικών και μία ήττα σε οκτώ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς έχει πολύ δυνατή έδρα, με μία ήττα σε 12 ματς. Ο αρχισκόρερ της Γκιόκερες έχει 5 γκολ και 2 ασίστ στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Εκτός ο μέσος Ο’ Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες, αμφίβολοι Πάνζο (στόπερ), Σέιφ, Πάλμερ, Κέλι (μέσοι) και ο δεύτερος σκόρερ Άλεν.

Η Χαλ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αλλά αν δεν κάνει ένα μεγάλο σερί μάλλον δείχνει αργά για να διεκδικήσει πλέι-οφ. Η ομάδα του Λίαμ Ροσίνιορ έχει πληρώσει μόνο δύο over 2.5 γκολ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, έχοντας κρατήσει ανέπαφη εστία οκτώ φορές στις τελευταίες 17. Εκτός είναι οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Ίνγκραμ, Μπάξτερ (παίζει ο Ντάρλοου) και οι Κρίστι (μπακ), Σερί, Γουντς (μέσοι), Κόβιλ (μεσοεπιθετικός), Κόνολι (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Πέλκας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ εντός η Κόβεντρι, μπορεί να συνεχίσει το καλό ρεκόρ με νίκη.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Πρέστον παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές παραμένει σχετικά μακριά από την εξάδα, καθώς οι τέσσερις από αυτές ήταν ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες χωρίς τέρματα. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου, έχει συνολικά εννέα Χ με σκορ 0-0, τελευταία που είχε δέκα σε μία σεζόν ήταν το 2009-10. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Εκτός ο δεύτερος σκόρερ Ρίις και ο μέσος ΜακΚαν, αμφίβολοι οι μπακ Κάνινγχαμ, Χιούζ.

Η Κάρντιφ κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, με τρία τρίποντα χωρίς να δεχτεί γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές, όσα είχε πάρει μαζί στις προηγούμενες 18. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, έχει πληρώσει ένα over στις τελευταίες 13 και ένα γκολ-γκολ στα τελευταία οκτώ. Εκτός ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κόλινς, αμφίβολος ο μέσος - αρχισκόρερ Ρόμπινσον. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Όλσοπ, πρώτη φορά παίζει φέτος ο Όλνγουικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλές ισοπαλίες η Πρέστον, το παλεύει η Κάρντιφ και μπορεί να πάρει το Χ.

ΚΠΡ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η ΚΠΡ του Γκάρεθ Εϊνσγουορθ μπλέκει σε μάχη παραμονής, καθώς έχει πέντε σερί ήττες δεχόμενη 14 γκολ, είναι η μόνη που δεν έχει νίκη το 2023, μια και είναι χωρίς τρίποντο σε 12 ματς (και 9 εντός), μετρώντας μία στα τελευταία 19. Εκτός ο αναπλ. τερμ. Γουόλς, ο μπακ Μπαλόγκουν, μέσος Σαΐρ (δημιουργός 12 γκολ φέτος), ο ένας αρχισκόρερ Ντάικς, αμφίβολοι οι μπακ Λερντ, Πάαλ, Κλαρκ-Σόλτερ, ο έτερος αρχισκόρερ Γουίλοκ και ο δεύτερος σκόρερ Ρόμπερτς.

Η Γουότφορντ έμεινε στο Χ εντός με Πρέστον και έχοντας πλέον μόνο μία νίκη σε οκτώ αγώνες (5 ισοπαλίες), απέλυσε τον Σλάβεν Μπίλιτς και τον αντικατέστησε με τον πρώην τεχνικό των Σέφιλντ Γιουν. και Μίντλεσμπρο, Κρις Γουάιλντερ. Τελευταία νίκη επί της ΚΠΡ ήταν το 2010, εκτός έδρας. Eκτός οι μπακ Τρόοστ –Εκόνγκ, Φερέιρα, Σιεράλτα, Χάουζ και οι μέσοι Μπασιρού, Γκόσλινγκ, Καγιέμπε, Κλέβερλι (αρχηγός). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ενγκακιά, Μανάι, o μπακ Καμαρά και ο μέσος Καλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γουάιλντερ μπορεί να κάνει ένα καλό ξεκίνημα απέναντι στην παραπαίουσα ΚΠΡ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Ρέντινγκ του Πολ Ινς έχασε δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς να σκοράρει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι, ενώ παράλληλα δεν ανησυχεί για την παραμονή, εκτός αν τιμωρηθεί με αφαίρεση πόντων για οικονομικές ατασθαλίες. Δέκα από τις 13 νίκες της ήταν εντός, ενώ η ήττα από τη Σέφιλντ Γιουν. ήταν η πρώτη μετά από έξι ματς ως γηπεδούχος. Εκτός ο μπακ Χάτσινσον και οι μέσοι Eτζάρια, Τέτεκ, αμφίβολοι οι μπακ Ραχμάν, Χόιλετ.

Η Μίλγουολ του Γκάρι Ρόουετ έχασε εντός από Νόργουιτς και είναι εκτός εξάδας, προβληματίζοντας αμυντικά καθώς δέχτηκε πέντε γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες, έχοντας δεχτεί μόλις επτά τέρματα στα προηγούμενα 11 ματς μαζί. Ο Μπράντσο συνεχίζει την καλή σεζόν καθώς έχει έξι γκολ στις τελευταίες του πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, σε καλή κατάσταση και ο Φλέμινγκ με γκολ τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Εκτός οι μέσοι Μίτσελ, Στάιλς, Μπέρι και ο επιθετικός Μπένετ, αμφίβολος ο επιθετικός Εμάκου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέντινγκ είναι σκληροτράχηλη εντός, η Μίλγουολ έχει βελτιωθεί μακριά από το σπίτι της. Ισορροπημένο ματς και Χ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΛΟΥΤΟΝ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Πολ Χεκινγκμπότομ επέστρεψε στις νίκες στο Ρέντινγκ και αποκατέστησε το +7 από την τρίτη θέση. Οι «λεπίδες», έχουν κερδίσει έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις ανέπαφες εστίες. Τελευταία ήττα από τη Λούτον το 1996 και εντός από το 1994. Εκτός οι μπακ Στίβενς, Ο' Κόνελ, ο μέσος Νόρινγκτον-Ντέιβις και ο επιθετικός Μπρούστερ, αμφίβολος ο ένας εκ ων δύο αρχισκόρερ Εντιάι, που σκόραρε στο τελευταίο ματς.

Η Λούτον επέστρεψε στις νίκες και είναι στην εξάδα με αήττητο τριών αγώνων και μία ήττα σε εννέα, από τους οποίους ένας ήταν over. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς είναι πολύ επικίνδυνη εκτός, έχοντας πάρει εννέα διπλά στη σεζόν, όμως δεν είχε ποτέ δέκα σε μία χρονιά στις δύο πρώτες κατηγορίες της χώρας. Φοβερή σεζόν ο Μόρις με 14 γκολ-5 ασίστ σε 34 συμμετοχές. Eκτός ο μέσος Φρίμαν, αμφίβολοι Ποτς, Μπερκ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν άνοδο, το under έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Σουόνσι έχασε στο Λούτον και δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς με τρεις ήττες, ενώ έχει χάσει πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια της, οπότε πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην κινδυνεύσει στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν δέχεται γκολ σε δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά είναι αήττητη έξι σερί εντός με Μίντλεσμπρο, με τελευταία ήττα το 2009. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπέντα (παίζει ο Φίσερ), αμφίβολοι οι μέσοι Γκράιμς, Άλεν.

Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στα τρίποντα και διατηρεί ελπίδες για απ’ ευθείας άνοδο, με έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές, δύο ήττες σε 12 ματς και τρεις σε 18, ενώ δεν έχει Χ σε 16. Σε 19 ματς με τον Μάικλ Κάρικ έχει πάρει 43 πόντους, μόνο η Μπέρνλι περισσότερους στο ίδιο διάστημα. Ο αρχισκόρερ Άκπομ, έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που η Μπόρο κατάφερε να βρει δίχτυα. Εκτός ο μπακ Κλαρκ και ο μέσος ΜακΝερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουόνσι δέχεται πολύ εύκολα γκολ, ο Άκπομ σε τρομερή φόρμα, μπορεί να σκοράρει ξανά.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Γουέστ Μπρομ. επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Γουίγκαν και πλέον απέχει μόνο τέσσερις πόντους από τη ζώνη πλέι-οφ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν (αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα), είναι αήττητη εννέα σερί εντός έδρας, με μία ισοπαλία και οκτώ νίκες στις οποίες δε δέχτηκε γκολ. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Πάλμερ, οι μπακ Μπράιαν, Μπάρτλι, Κέλι και ο βασικός μέσος Φίλιπς, αμφίβολοι Ρόγκιτς (μέσος), Γκραντ (επιθετικός), Τόμας-Ασάντε (1ος σκόρερ), Ντιανγκανά (δεύτερος σκόρερ).

Η Χάντερσφιλντ έμεινε στο μηδέν τρίτο σερί παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά μετά από δύο σερί ήττες πήρε πόντο, ωστόσο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με μία νίκη σε 11 ματς. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ έχει πάρει μόλις 10 πόντους φέτος εκτός, λιγότερους από οποιαδήποτε ομάδα, με μόνο δύο τρίποντα. Εκτός o βασικός τερματοφύλακας Νίκολς, ο μπακ Τέρτον και οι μέσοι Ανιορίν, Νακαγιάμα, Xέντλι, Χάι, αμφίβολοι οι μπακ Ράφελς, Χέντλι, Αγινά και ο μέσος Χολμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Koρμπεράν θα πληγώσει την πρώην ομάδα του χωρίς να δεχτεί γκολ.

Βαθμολογία -

10/03/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 77 35 22 11 2 68 28 40
2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 67 35 20 7 8 56 31 25
3 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 60 35 18 6 11 61 40 21
4 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 58 35 18 4 13 39 38 1
5 Λούτον Λούτον 57 35 15 12 8 43 34 9
6 Νόριτς Νόριτς 55 35 16 7 12 51 39 12
7 Μίλγουολ Μίλγουολ 54 35 15 9 11 45 38 7
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 52 35 14 10 11 41 34 7
9 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 51 35 14 9 12 45 38 7
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 51 35 13 12 10 41 38 3
11 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 49 35 13 10 12 50 43 7
12 Πρέστον Πρέστον 47 35 12 11 12 30 38 -8
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 45 35 11 12 12 43 43 0
14 Χαλ Χαλ 45 35 12 9 14 40 48 -8
15 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 44 35 13 5 17 38 54 -16
16 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 43 35 12 7 16 44 42 2
17 Σουόνσι Σουόνσι 43 35 11 10 14 47 52 -5
18 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 40 35 9 13 13 40 47 -7
19 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 39 35 10 9 16 39 47 -8
20 ΚΠΡ ΚΠΡ 39 35 10 9 16 36 52 -16
21 Κάρντιφ Κάρντιφ 38 35 10 8 17 27 38 -11
22 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 32 35 7 11 17 33 51 -18
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 32 35 8 8 19 30 51 -21
24 Γουίγκαν Γουίγκαν 32 35 7 11 17 31 54 -23
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr