Ποδόσφαιρο

Champions League: Νάπολι – Αϊντραχτ, ξεφεύγει το σκορ!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 10:50

Οι “παρτενοπέι” έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση αλλά “προσπερνάμε” τον φτηνό άσο και επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Champions League: Νάπολι – Αϊντραχτ, ξεφεύγει το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νάπολι – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Champions League.

Ρεβάνς για την φάση των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Αϊντραχτ με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Αϊντραχτ – Νάπολι 0-2
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Νάπολι

Η Νάπολι προβλημάτισε στο ξεκίνημα στη Φρανκφούρτη, σταδιακά κέρδισε μέτρα και μετά το 1-0 (40’) επέβαλλε τον ρυθμό της και βρήκε και δεύτερο γκολ στο 65’ που την βάζει σε θέση οδηγού για την ιστορική πρόκριση. Νίκησε για πρώτη φορά εκτός σε νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ψάχνει την πρώτη παρουσία στους «8». Για το ιταλικό πρωτάθλημα, επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) της Αταλάντα εντός (στο 2ο ημίχρονο τα γκολ), αύξησε και πάλι τη διαφορά από τον ανταγωνισμό στο «+18» και πλέον περιμένει τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Με σερί 8-3-0 εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο 4-2-4 εντός με γερμανικές ομάδες.

«Είναι ο πρώτος τελικός της σεζόν. Θα μπορούσε να αποφασίσει πολλά για την ομάδα και να μας βάλει στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να επικεντρωθούμε στο να ολοκληρώσουμε τη δουλειά τώρα. Μην ξεχνάτε η Άιντραχτ πέρασε από έναν όμιλο που είχε Τότεναμ, Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ. Πέρυσι κέρδισαν εκτός έδρας μια ομάδα της Μπαρτσελόνα που μας απέκλεισε, οπότε έχουμε απόλυτο σεβασμό για τη δουλειά που κάνει ο Όλιβερ Γκλάσνερ, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Θα ήταν τρομερά αλαζονικό για εμάς να υποθέσουμε ότι είμαστε ήδη στον επόμενο γύρο, δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε τα πράγματα. Αύριο χρειαζόμαστε το κεφάλι, την καρδιά… και λίγη τύχη» τόνισε νηφάλια ο Σπαλέτι.

Επιστροφές
Οι βασικότατοι Μερέτ (τ. 7/25 συμ.) και Κιμ (α. 7/0, 25/2) έχασαν το τελευταίο ματς αλλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και αναμένονται στο αρχικό σχήμα. Διαθέσιμος και ο Λοσάνο (μ.-ε. 6/1, 24/3), δεν προλαβαίνει αντιθέτως ο Ρασπαντόρι (ε. 5/4, 15/1), εκτός λίστας ο Ντέμε (μ. 4/0).

Πιθανή σύνθεση: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Οσιμέν, Κβαρατσκέλια

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ μπήκε με ορμή στο εντός έδρας ματς με τη Νάπολι, αλλά μετά τα πρώτα 10’ «εξαφανίστηκε», ενώ μετά την αποβολή του Μουανί ξέμεινε απο κουράγια και ήταν μάλλον τυχερή που το σκορ δεν ξέφυγε. Δυσκόλεψε σημαντικά η πρόκριση, πιστεύει σ’ αυτήν το τεχνικό τιμ, πέρυσι άλλωστε ήταν εντυπωσιακή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που κερδίζει το Γιουρόπα/ΟΥΕΦΑ μετά το 1997, συμμετέχει για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πρόσφατο 11-2-4 εκτός στην Ευρώπη, αλλά σε πιο χαμηλό επίπεδο, στο 5-2-3 με ιταλικές ομάδες. Για την Μπουντεσλίγκα, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Στουτγάρδη, ισοφαρίστηκε στο 75’. Με μία νίκη σε πέντε (1-2-2), βρίσκεται στα όρια της εξάδας.

«Η Νάπολι παίζει ένα πολύ επιθετικό στυλ και πρέπει να βρούμε διέξοδο από αυτές τις καταστάσεις. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και έκαναν το ίδιο με την Αταλάντα στη Serie A. Μπορούμε να πετύχουμε τρία γκολ και μετά να περιμένουμε, ή το αντίστροφο, ή ακόμα και να πάμε στα πέναλτι. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικά αισιόδοξος εδώ, γιατί η Νάπολι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά αυτοί είναι οι στόχοι μας» δεν δίστασε να δηλώσει ο Όιλιβερ Γκλάσνερ.

Με απουσίες
Τιμωρημένος ο σημαντικός Κόλο Μουανί (ε. 7/2, 23/11), χάνει δεύτερο σερί λόγω τραυματισμού ο βασικός μεσοεπιθετικός Λίντστρεμ (μ.-ε. 7/1, 22/7). Γνωστή απουσία εδώ και καιρό αυτή του ποιοτικού Μπιμπέ (μ. 6/0, 11/2).

Πιθανή σύνθεση: Τραπ – Τούτα, Χασέμπε, Εντικά – Μπουτά, Ρόντε, Σο, Μαξ – Καμάντα, Γκέτσε – Μπορέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.4 4.7 7.5 2.12 1.67 1.38 2.85 1.95 1.75 1.08 1.16 2.95
Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης / Εκτίμηση

Η Νάπολι έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά η Αϊντραχτ θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι της, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε εκτός έδρας ματς. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί και κυρίως να αβαντάρουν στην εμφάνιση “υψηλού” σκορ. Έχει τύχη το γκολ/γκολ στο 1.91, ενώ με συνδυαστικό over πληρώνει στο 2.32.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr