Ποδόσφαιρο

Conference League: Μπασακσεχίρ – Γάνδη, «παιχνίδι» στο 1.95!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 13:05

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προτιμήσουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Conference League: Μπασακσεχίρ – Γάνδη, «παιχνίδι» στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπασακσεχίρ - Γάνδη στο Europa Confrence League.

Ρεβάνς για την φάση των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Γάνδη – Μπασακσεχίρ 1-1
19:00, Cosmote Sport 9 HD

Μπασακσεχίρ

Η Μπασακσεχίρ προηγήθηκε στο Βέλγιο (16’), δέχτηκε την ισοφάριση (36’) και πίεση στη συνέχεια αλλά έμεινε όρθια και η ισοπαλία την διατηρεί για τα καλά στην πρόκριση. Η ευρωπαϊκή προοπτική έχει περάσει σε πρώτο πλάνο κρίνοντας και τις δηλώσεις του τεχνικού Μπελόζογλου, που στο ντέρμπι της τελευταίες αγωνιστικής με την Μπεσίκτας (0-2), «φρέσκαρε» την ενδεκάδα με… θέα το ευρωπαϊκό ματς. Δεν έχει βρει πάντως ρυθμό μετά την επιστροφή του πρωταθλήματος λόγω των φονικών σεισμών, παραμένει χωρίς νίκη σε δύο ματς και έχασε έδαφος από τους πρωτοπόρους. Στην ιστορία της δεν έχει χάσει ποτέ από Βέλγους (2/3/0). Φέτος στην Ευρώπη είναι αήττητη εντός έδρας σε έξι παιχνίδια (4/2/0) έχοντας σκοράρει τρεις φορές σε όλες τις νίκες της.
Χωρίς Καρζέφ
Δεν υπολογίζεται ο νεοφερμένος πλην λογιζόμενος ως βασικός μέσος Καρζέφ που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, μάχη με τον χρόνο δίνει ο «πολύς» Οζίλ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Κένι, Φιγκερέιδο (ε).

Πιθανή σύνθεση: Μπαμπατσάν – Σαχινέρ, Ντουάρτε, Τούμπα, Λίμα – Μπίλια, Οζκάν – Τουρούτς, Γκουρλέρ, Γιανουζάι, – Οκάκα

Γάνδη

Η Γάνδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ματς, αντέδρασε, απάντησε και άγγιξε την ανατροπή αλλά δεν κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ. Διάχυτη η πίστη πάντως για πρόκριση ούσα προετοιμασμένη ακόμα μκαι γιαμ πέναλτι! «Μετά τον πρώτο αγώνα, η Μπασακσεχίρ είναι φυσικά φαβορί, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε δυνατοί και ίσως και να κάνουμε έκπληξη. Αν χρειαστεί ακόμη και με παράταση τα πέναλτι» υπογράμμισε ο τεχνικός Βανχαζάεμπρουκ. Προέρχεται από εντυπωσιακό διπλό (6-2) στην έδρα της Ζ. Βάρεγκεμ και συνεχίζει την μάχη για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Δεν έχει χάσει ποτέ από Τούρκους στην Ευρώπη (2/1/0), χωρίς διπλό στην Ευρώπη στα τελευταία επτά ματς (0/2/5).
Με ερωτηματικά
Ταξίδεψαν με την αποστολή αλλά δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι οι βασικοι στόπερ Τορνουναρίγκα, Οκούμου. Δεν προλαβαίνει ο βασικός μέσος Χιουλσάγκερ και οι επιθετικοίΤισουντάλι (3 ματς/1 γκολ) και Λέμαγιτς (11 ματς/2 γκολ/1 ασίστ)

Πιθανή σύνθεση: Ναρντί – Ενγκαντό, Πιατκόφσκι, Φορτούνα – Σαμουάζ, Κουμς, Ντε Σαρ, Κάστρο-Μόντες – Χονγκ – Κάιπερς, Όρμπαν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 2.9 3.05 1.5 2.4 1.15 4.75 1.97 1.71 1.35 1.35 1.48
Μπασακσεχίρ - Γάνδη / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς πολλές διαφορές. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ (1.95). Η Γάνδη ενδέχεται να αγωνιστεί με απουσίες στην άμυνα και συνεπώς θα χρειαστεί να σκοράρει κόντρα στο φαβορί για να ελπίζει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr