Ποδόσφαιρο

Europa League: Φράιμπουργκ - Γιουβέντους, έμπειρη η Γηραιά Κυρία!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 10:02

Η Γιουβέντους πηγαίνει στη Γερμανία με έναν και μόνο σκοπό. Να κλειδώσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Europa League: Φράιμπουργκ - Γιουβέντους, έμπειρη η Γηραιά Κυρία!

Α' Ματς: Γιουβέντους - Φράιμπουργκ 1-0

16/03/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 788

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 5 HD

Επαναληπτικός αγώνας για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Φράιμπουργκ με 1 γκολ στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Φράιμπουργκ

Ήττα στο Τορίνο με σκορ 1-0 για το πρώτο σκέλος, και ίσως λογική κατάληξη. Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη και δίκαια προηγήθηκε, και θα μπορούσε να το είχε κάνει και νωρίτερα. Όπως θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα γκολ. Η Φράιμπουργκ χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά και άνω για να προκριθεί. Με ένα γκολ το ματς πάει στην παράταση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με τη Χόφενχαϊμ και τη νίκησε με 2-1. Δυσκολεύτηκα αρκετά και το γκολ ήρθε μόλις στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Αμυντικά έχει δείξει βελτίωση τον τελευταίο καιρό, επιθετικά είναι εκεί που πονάει.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Όσα υπάρχουν είναι γνωστά και μακροχρόνια.

Πιθανή ενδεκάδα

Φλέκεν – Σίλντιγια, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ – Εγκεσταϊν, Χέφλερ – Ντόαν, Χέλερ, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχοντας την ταμπέλα του φαβορί, δικαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε έστω με το ισχνό 1-0. Το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αλλά και η νίκη της κάνει. Φυσικά αντιμετώπισε έναν αντίπαλο που δεν την τρόμαξε ιδιαίτερα, οπότε θα νιώθει κάπως πιο σίγουρη. Για το πρωτάθλημα, έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 4-2 επί της Σαμπντόρια και πλησίασε στους τέσσερις πόντους την Αταλάντα που βρίσκεται στην έκτη θέση. Όπως και να έχει πάντως, βασικός φετινός στόχος των «μπιανκονέρι» έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία θα τους εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά θα κυνηγήσουν και το Κύπελλο Ιταλίας. Εκεί βρίσκονται στους ημιτελικούς όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την Ίντερ. «Η Φράιμπουργκ στην έδρα της είναι άλλη ομάδα. Και για αυτό πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Στη διοργάνωση συνεχίζουν πολλές καλές ομάδες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο. Και εκτός από το πρωτάθλημα και την Ευρώπη, έχουμε και το Κύπελλο» ανέφερε ο Μαξ Αλέγκρι.

Αγωνιστικά νέα

Μπήκαν στην αποστολή οι μεσοεπιθετικοί Κιέζα και Ντι Μαρία. Εκτός παραμένουν οι Μίλικ, Πογκμπά και Σάντρο. Το απουσιολόγιο συμπληρώνει ο ηγετικός στόπερ Μπονούτσι.

Πιθανή ενδεκάδα

Σέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Φατζιόλι – Βλάχοβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.35 3 2.27 1.58 2.22 1.16 4.5 1.94 1.77 1.58 1.35 1.32
Φράιμπουργκ - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Οι Γερμανοί είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το ένα γκολ σίγουρα. Φυσικά η Γιουβέντους είναι έμπειρη ομάδα και ποιοτική. Θα προτιμήσω το 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr