Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρόμα, ανάξια εμπιστοσύνης η φιλοξενούμενη!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 10:50

Με γερές βάσεις πρόκρισης η Ρόμα, για το θαύμα η Σοσιεδάδ.

Europa League: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρόμα, ανάξια εμπιστοσύνης η φιλοξενούμενη!

Α' Ματς: Ρόμα - Σοσιεδάδ 2-0

16/03/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 796

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 4 HD

Επαναληπτικός αγώνας για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Σοσιεδάδ κερδίσει με 2 γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοοσιεδάδ δεν ενθουσίασε στο Ολίμπικο, και ηττήθηκε δίκαια από τη Ρόμα με 2-0. Οι Ιταλοί ήταν ουσιαστικοί και δικαιώθηκαν, σε αντίθεση με την ισπανική ομάδα. Κακή περίοδος για την ομάδα του Αλγουαθίλ, φαίνεται πως έχει «στερέψει» επιθετικά, στο πρωτάθλημα παραχώρησε 1-1 στη Μαγιόρκα, φτάνοντας τα 5 ματς χωρίς νίκη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-3-2), διάστημα στο οποίο έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. «Θα είναι δύσκολο με 2-0 πίσω κόντρα σε ομάδα του Μουρίνιο. Όμως το 90% όσων θα έρθουν στο γήπεδο, νομίζω θα πιστεύουν ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε ο Αλγουαθίλ.

Αγωνιστικά νέα

Σταθερά έξω Μερκελάνθ και Σαντίκ, χάνει ακόμα ένα ο συνήθως βασικός αμυντικός Άριτς Ελουστόντο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρεμίρο – Μπαρενετσέα, Λε Νορμάν, Θουμπέλδια, Μουνιόθ – Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Κούμπο, Κάρλος Φερνάντεθ, Οϊαρθάμπαλ

Ρόμα

Η Ρόμα εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική και έτοιμη από την αντίπαλό της και έτσι δικαιώθηκε. Κέρδισε με 2-0 και ουσιαστικά είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. ίδια κατάληξη βέβαια δεν είχε και το παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε 3-4 από τη Σασσουόλο και πλήρωσε τη κακή αγωνιστική της εικόνα, μου συμβάδιζε με τις πολλές απουσίες που είχε. Από τη στιγμή, πάντως, που το ρόστερ των «τζαλορόσι» δεν φημίζεται για το «βάθος» του, οι διακυμάνσεις είναι λογικές. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, στο σούπερ ντέρμπι της πρωτεύουσας. «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Ο αγώνας με τη Σοσιεδάδ είναι ο πιο σημαντικός της σεζόν. Προφανώς θα χρησιμοποιήσω τη σύνθεση που στο μυαλό μου δίνει τη μεγαλύτερη εγγύηση ότι θα πάρουμε την πρόκριση. Για την ενδεκάδα το μόνο που θα σας πω είναι ότι θα παίξει ο Ιμπάνιεθ που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε ότι η αντίπαλός μας θα μας πιέσει από το πρώτο λεπτό, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο χαφ Νταρμπόε. Οριακά προλαβαίνει ο φορ Μπελότι. Επιστρέφουν ο στόπερ Γιορέντε, ο χαφ Κριστάντε και ο μεσοεπιθετικός και αρχηγός Πελεγκρίνι.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.15 4.35 1.47 2.5 1.13 5 2.2 1.6 1.22 1.32 1.85
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρόμα / Εκτίμηση

Η Σοσιεδάδ χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ για να ξανά μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Ρόμα είναι με τις ώρες της οπότε δεν είναι και τόσο εμπιστοσύνης. Goal/goal (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr