Ποδόσφαιρο

Europa League: Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 10:55

Οι γηπεδούχοι καλούνται να πάρουν περισσότερα ρίσκα και σε συνδυασμό με τις επιθετικές αρετές των φιλοξενούμενων, τα πονταρίσματα τερμάτων περνούν σε πρώτο πλάνο.

Europa League: Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

Ρεβάνς για την φάση των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μπέτις με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Μάντσεστερ Γιουν. - Μπέτις 4-1
19:45, Cosmote Sport 2 HD

Μπέτις

Η Μπέτις απάντησε και είχε και δοκάρι για την ανατροπή στην έδρα της Γιουνάιτεντ, αλλά μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων κατέρρευσε και γνώρισε βαριά ήττα. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον όσον αφορά την πρόκριση όπου ψάχνει την υπέρβαση όπως παραδέχτηκε ο πολύπειρος Πελεγκρίνι. Την Κυριακή απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Βιγιαρεάλ (1-1), «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και παλεύει για την τετράδα. Αήττητη εντός έδρας σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (7-5-0), χωρίς νίκη όμως στα ματς σε νοκ άουτ φάση (0-2-3).

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο έμπειρος τεχνικός. «Λοιπόν, πιστεύω πραγματικά πως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ το σκορ που μπορεί να τελειώσει ένα παιχνίδι. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό, πρώτα να κερδίσουμε το παιχνίδι, μετά να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύοντας στους οπαδούς μας και προσπαθούμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε το σκορ».

Χωρίς Φεκίρ
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Φεκίρ, χάνει ένα ακόμα ο ενίοτε βασικός στόπερ Λουίς Φελίπε. Συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος επιστρέφει ο μέσος Γουίλιαν Καρβάλιο.

Πιθανή σύνθεση: Ρουί Σίλβα – Σαμπαλί, Πετσέλα, Έντγαρ, Αμπνέρ – Καρβάλιο, Γκίδο Ροδρίγες – Αγιόθε Πέρεθ, Κανάλες, Χουάνμι – Μπόρχα Ιγκλέσιας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στην επανάληψη και έκαμψε άνετα την αντίσταση της Μπέτις αποκτώντας αδιαφιλονίκητο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Σε διπλό ταμπλό η ομάδα του τεν Χαγκ που εντός συνόρων παλεύει για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα και την Κυριακή “κόλλησε” στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον αγωνιζόμενη με δέκα ποδοσφαιριστές απο το 32’ λόγω αποβολής του Κασεμίρο. Αήττητη στα επτά τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς (4-3-0), τέσσερα εξ αυτών ήταν στην Ισπανία (2-2-0).

Ο Ολλανδός τεχνικός επιβεβαίωσε πως δεν θα δώσει ανάσες στους ηγετικούς Κασεμίρο και Μπρούνο Φερνάντεζ παρά το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας του. «Θα αγωνιστούν», είπε ο Τεν Χαγκ σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

«Η Μπέτις ειναι μια εξαιρετική ομάδα, την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να πάμε ξανά και χρειαζόμαστε τους καλύτερους παίκτες μας. Χρειαζόμαστε μια νίκη και χρειαζόμαστε την καλύτερη ομάδα μας».

Χωρίς Αντονι
Τέθηκε εκτός ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Αντονι, τραυματίστηκε και ο ταλαντούχος Γκαρνάτσο ενώ δεν προλαβαίνει ο Μαρσιάλ (ε). Γνωστή κρίνεται η απουσία του Κρίστιαν Ερικσεν, επιστρέφει πάντως ο Σάμπιτσερ (μ.).

Πιθανή σύνθεση: Ντε Χέα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Μαλάσια – Κασεμίρο, ΜακΤόμινι – Πελίστρι, Μπρ. Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.7 3.7 1.88 2.12 1.64 1.4 2.72 1.58 2.22 1.84 1.25 1.28
Μπέτις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Η Μπέτις θα προσπαθήσει να αναστατώσει το φαβορί αλλά η φετινή Γιουνάιτεντ του τεν Χαγκ ειναι εξαιρετική στο transition και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αρρυθμίες των γηπεδούχων. Το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή, θα προτιμήσουμε το over (1.82).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr