Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Βιγιαρεάλ - Άντερλεχτ, για τη πρόκριση τα κίτρινα υποβρύχια!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 11:12

Oι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο πρώτο ματς, και σήμερα καλούνται να τους κλείσουν. 

Europa Conference League: Βιγιαρεάλ - Άντερλεχτ, για τη πρόκριση τα κίτρινα υποβρύχια!

Α' Ματς: Άντερλεχτ – Βιγιαρεάλ 1-1

16/03/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 791

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 8 HD

Επαναληπτικός αγώνας για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ δεν μετουσίωσε την καλύτερη εικόνα της σε νίκη, και παραχώρησε 1-1 στο Βέλγιο. Βέβαια έπαιξε ρόλο το ότι πήγε και με αλλαγές εκεί. Πλέον, ουσιαστικά όλα είναι στο χέρι της αφού παίζει την έδρα της. Φυσικά και θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι έπαιξε ημιτελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόπερσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα ψάχνει να βρει μια συνέχεια, ούτως ώστε να πλησιάσει παραπάνω την τετράδα. Αυτή τη στιγμή είναι 7 βαθμούς πίσω από την τέταρτη της βαθμολογίας Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την Κυριακή ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο «τρίποντο» απέναντι στην Μπέτις (1-1). «Θα βγούμε για να τους πιέσουμε και να παίξουμε στο αντίπαλο μισό γήπεδο. Η προσέγγιση θα είναι παρόμοια με αυτή που κάνουμε πάντα. Δεν είμαστε μια ομάδα που περιμένει» είπε ο Κίκε Σετιέν, ενώ έκανε καλά σχόλια για την Άντερλεχτ. «Έχουν πολλά να πουν, καλούς παίκτες και μηχανισμούς που μπορούν να μας βλάψουν».

Αγωνιστικά νέα

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Κοκλέν και Καπού, αποτελούν τις μοναδικές απουσίες για τον προπονητή Κίκε Σετιέν.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρέινα – Φεμένια, Κουένκα, Μαντί, Α. Μορένο – Μπαένα, Παρέχο, Τριγέρος – Τσουκουέζε, Ν. Τζάκσον, Μοράλες

Άντερλεχτ

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ η εικόνα της ήταν αρκετά καλή και το τελικό 1-1 της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην πρόκριση. Θα πρόκειται, πάντως, για τεράστια υπέρβαση αν τα καταφέρει, καθώς θα έχει αφήσει εκτός ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή για το πρωτάθλημα, έκανε το χρέος της και νίκησε 2-0 εντός τη Σερκλ Μπριζ, χάρη στα γκολ του Σλιμανί, στο 9ο και στο 85ο λεπτό. Παρέμεινε σε απόσταση «αναπνοής» από την πρώτη οχτάδα, που αποτελεί το μεγάλο εγχώριο στόχο της. Προς το παρόν πάντως, αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και θα επικεντρωθεί στην προσπάθειά της να περάσει σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 1η φορά μετά το 2017. «Στον αγώνα των Βρυξελλών περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό τα επιθετικά ατού της Βιγιαρεάλ. Πιστεύω στην ομάδα μου. Παίζουμε με αυτοπεποίθηση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια ομάδες κορυφαίου επιπέδου, όπως είναι η Βιγιαρεάλ», σχολίασε ο προπονητής Ρίμερ.

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς νεότερα προβλήματα. Παραμένει εκτός ο αναπληρωματικός μέσος Τρεμπέλ, απουσιάζουν εδώ και καιρό ο στόπερ Ντελκρουά και ο αμυντικός χαφ Κάνα.

Πιθανή ενδεκάδα

Βερμπρούγκεν – Μουρίγιο, Ντεμπάστ, Βερτόνγκεν, Εντιαγέ – Ασιμέρου, Άρνσταντ, Βερσχάρεν – Ντρέγερ, Σλιμανί, Αμούζου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 5 8 2.52 1.45 1.58 2.22 1.67 2.02 1.08 1.13 2.95
Βιγιαρεάλ - Άντερλεχτ / Εκτίμηση

Η Βιγιαρεάλ εντός έδρας είναι άλλη ομάδα, και φυσικά μπροστά στην ευρωπαϊκή πρόκληση μπορεί να σταθεί όρθια.

1 & over 1.5 (1.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr