Ποδόσφαιρο

Europa League: Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ – Ουνιόν, “αντέχουν” οι Βερολινέζοι!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 11:32

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στον πρώτο αγώνα αλλά στην ρεβάνς οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις και να επιστρέψουν με την πρόκριση.

Europa League: Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ – Ουνιόν, “αντέχουν” οι Βερολινέζοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ – Ουνιόν Βερολίνου.

Ρεβάνς για την φάση των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Ουνιόν Βερολίνου – Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ 3-3
22:00, Cosmote Sport 9 HD

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ


Η Ουνιόν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ματς, αλλά παρέδωσε μαθήματα αντεπιθέσεων, σκόραρε τρεις φορές, άγγιξε το διπλό με τους γηπεδούχους να απαντούν εν τέλει στις καθυστερήσεις. Η ισοπαλία την διατηρεί για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Γκενκ (2-1) στο πρωτάθλημα και διατηρείται για τα καλά στο… κόλπο για τον τίτλο. Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στην φυσική της έδρας, αλλά στο γειτονικό “Κονστάντ βαντεν Στοκ” (έδρα της Αντερλεχτ).

“Η Ουνιόν παραμένει φαβορί. Είναι τρίτοι στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τα πάνε πολύ καλά και έχουν καλούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία να παίζει μεγάλα παιχνίδια. Στη Γερμανία το κάνουν αυτό κάθε εβδομάδα. Όπως έδειξαν εδώ πριν από μερικούς μήνες, μπήκαν με πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε εξαρτάται από εμάς να είμαστε καλά οργανωμένοι, καλά κλειστοί αλλά την ίδια στιγμή να μην οπισθοχωρήσουμε» τόνισε ο τεχνικός Χεράερτς.

Συν και πλην
Ο αρχηγός και βασικός μέσος Τέουμα έχασε το πρώτο ματς λόγω τραυματισμού αλλά επέστρεψε στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Γκενκ όπου αντιθέτως τέθηκε νοκ άουτ ο νεοφερμένος, πλην λογιζόμενος ως βασικός βασικός επιθετικός Βερτέσεν. Ασήμαντη η απουσία του αναπληρωματικού επιθετικού Αγιενσά

Πιθανή σύνθεση:Μορίς – Καντούς, Βαν ντερ Χέιντεν, Μπέρτζες – Νιούκοουπ, Λίνεν, Πουέρτας, Αντινγκρά – Τέουμα, Αμανί – Μπονιφάς

Ουνιόν Βερολίνου

Η Ουνιόν είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ματς, αλλά παρουσιάστηκε απρόσμενα προβληματική αμυντικά και χρειάστηκε να επιστρέψει τρεις φορές το σκορ για το χορταστικό 3-3. Διάχυτη πάντως η πίστη για τη πρόκριση σε μια ήδη θετική σεζόν εντός και εκτός συνόρων. Την Κυριακή έμεινε πάντως στο 1-1 με τη Βόλφσμπουργκ και για πρώτη φορά φέτος στη Μπουντεσλίγκα συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Αήττητη στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς όπου δεν δέχτηκε καν γκολ, φέτος επικράτησε της Ουνιόν στο Βέλγιο στην φάση των ομίλων.

“ Πάντα έλεγα πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση. Θα πρέπει να δείξουμε το σωστό πρόσωπο στο γήπεδο. Οι λεπτομέρειες θα είναι καθοριστικές και θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί" τόνισε ο Ουρς Φίσερ.

Με ερωτηματικά
Ταξίδεψαν με την αποστολή αλλά δίνονται αμφίβολοι οι βασικοί Ντούκχι (α) και Κεντίρα (μ.), πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος μέσος Σέφερ.

Πιθανή σύνθεση: Ρένοβ – Ντεκί, Κνόχε, Ντιόγκο Λέιτε – Γιουράνοβιτς, Κεντίρα, Γκίσελμαν – Τόρσμπι, Λαϊντουνί – Μπέκερ, Μίχελ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 2.95 2.37 1.48 2.45 1.16 4.5 1.98 1.74 1.57 1.35 1.34
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Ουνιόν Βερολίνου / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μετά και το συναρπαστικό ματς πριν μια εβδομάδα. Οι Βερολινέζοι θα ειναι πι έτοιμοι πάντως αυτή την φορά και μπορούν να βάλουν δύσκολα σε μια ομάδα που δεν διαθέτει εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις. Έχει τύχη το διπλό στο 2.32, σε αποδεκτή τιμή προσφέρεται το γκολ/γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr